NTT Netherlands B.V.

Accelerate your digital business

NTT Ltd. is een toonaangevende wereldwijd opererende technologiedienstverlener. Wij werken samen met organisaties van over de hele wereld om met intelligente technologieoplossingen resultaten vorm te geven en te bereiken. Bij ons staat intelligent voor data-driven, verbonden, digitaal en veilig. Als wereldwijde ICT-leverancier hebben we meer dan 40.000 mensen in dienst in een diverse en dynamische werkomgeving in 57 landen. We doen zaken in 73 landen en leveren diensten in meer dan 200 landen en regio’s. In Nederland ontzorgen wij onze klanten met behulp van 350 hoogopgeleide medewerkers.

Together we enable the connected future.


Maak gebruik van onze mogelijkheden om jouw digitale transformatie verder te ontwikkelen, ongeacht waar ter wereld je je bevindt, door middel van onze intelligente technologische oplossingen. 

Onze servicegerichte aanpak zorgt voor efficiëntie en optimaliseert jouw IT-omgeving, wat leidt tot betere bedrijfsresultaten. We creëren en voeren strategieën uit om kansen te benutten, door effectieve ontwerp-, implementatie- en resourcing diensten te bieden. Jij kunt je concentreren op jouw kernactiviteiten door het dagelijkse beheer en de dagelijkse activiteiten van jouw hybride IT-domein over te dragen aan NTT via onze multivendor Support Services en platform geleverde Managed Services.

NTT heeft een breed portfolio van producten en diensten:
Van strategie-ontwikkeling tot levering van technologieën en diensten. We maken oplossingen op maat voor jou met onze diepgaande kennis van de praktijk op het gebied van netwerken, datacenters, Cyber Security, Customer Experience en de intelligente werkplek.
Blijf up to date in een snel evoluerende digitale wereld en laat NTT je helpen bij het ontwerpen, implementeren en gebruiken van jouw ICT-omgeving.
Netwerkservices en -oplossingen die zijn ontworpen om concurrentievoordeel te bieden en het hoogste niveau van applicatieprestaties en netwerkbeschikbaarheid te garanderen. Van verbeterde productiviteit op de werkplek tot eersteklas klantervaring, wij helpen jou de voordelen van jouw cloud strategie te realiseren. Onze oplossingen zijn ontworpen om operationele en kostenefficiëntie te leveren in hybride, software gedefinieerde en legacy netwerkinfrastructuren.
Versnel de beschikbaarheid van technologie en verminder de operationele complexiteit. We bieden klantgerichte, datagestuurde IT-Support Services van meerdere leveranciers. Dit verbetert het rendement van jouw IT-middelen, waardoor jouw IT-personeel zich kan concentreren op innovatie en transformatie.
Via onze intelligente, platform based services leveren we oplossingen met flexibiliteit en schaalbaarheid. NTT vereenvoudigt het beheer van jouw dagelijkse activiteiten in hybride IT-omgevingen van meerdere leveranciers. Onze wereldwijde geïntegreerde portfolio van mogelijkheden helpt je bij het creëren, bouwen, beheren en innoveren in elke fase van het traject van jouw bedrijf.
We werken met jou samen om de technologieën en services te identificeren die jij nodig hebt om een cybersecurity strategie te creëren, bouwen, leveren en beheren die jou veilig houdt terwijl jij transformeert.
Ons bereik strekt zich uit over 20 landen, met meer dan 160 datacenters. Als carrier-neutrale operator biedt ons connectiviteitsrijke datacenternetwerk een schaalbaar en veerkrachtig platform, waardoor jij de innovatie- en groeiomgeving krijgt die je zoekt, waar je die ook nodig hebt.
Door middel van onze consulting geleide aanpak helpen we je te begrijpen hoe de cloud jouw bedrijf ten goede kan komen. Wij kunnen je begeleiden om de beste locatie voor jouw applicaties uit te werken en je de tools geven om deze op een transparante manier te beheren. Onze wereldwijde datacenters en netwerken van topniveau, samen met onze wereldwijd gestandaardiseerde cloudinfrastructuuractiviteiten, maken van onze cloud het veilige en beveiligde platform dat jouw bedrijf nodig heeft.
Kantoorlocatie, tijdzones en werkuren worden niet langer beschouwd als belemmeringen voor het bereiken van een gewenst resultaat. Onze tools voor samenwerking en productiviteit helpen jou bij het creëren, bouwen en beheren van jouw ideale werkomgeving - een omgeving die de verwachtingen van uw klanten en medewerkers overtreft. 
Onze CX producten en -diensten helpen jou krachtige klantverbindingen en superieure ervaringen te creëren die je daadwerkelijk kunt meten. We helpen je bij het plannen en creëren van een directe link naar waarde, bouwen een pad dat middelen naar jouw meest succesvolle resultaten leidt, en beheren die aanhoudende successen om de ervaring verder te transformeren en te ontwikkelen.
Of het nu gaat om het verhogen van de efficiëntie door gestroomlijnde operaties of om de time-to-market te versnellen om hoogwaardige, gepersonaliseerde klantervaringen te leveren. We hebben de juiste producten, services, vaardigheden en verticale expertise om je te helpen bij het plannen, bouwen en beheren van de intelligente applicaties die je nodig hebt.© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.