Kerridge Commercial Systems

Uw bedrijf. Uw manier.

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Wij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Wij hebben meer dan 1200 mensen in dienst verspreid over kantoren in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid Afrika en in de Verenigde Staten. Wij bedienen meer dan 30.000 klanten op ruim 50.000 locaties wereldwijd.

Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.