Kerridge Commercial Systems

Uw bedrijf. Uw manier.

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Wij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Wij hebben meer dan 1200 mensen in dienst verspreid over kantoren in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid Afrika en in de Verenigde Staten. Wij bedienen meer dan 30.000 klanten op ruim 50.000 locaties wereldwijd.

Wij leveren software en services die specifiek en uitsluitend zijn ontwikkeld voor de handel, distributie, verhuur, projecten en installatie. Onze software is ontwikkeld om de organisatieprocessen binnen deze bedrijfstakken te beheren en optimaliseren.

Onze software is dus geen aanpassing of doorontwikkeling van een standaardpakket. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Als u voor ons kiest, kiest u werkelijk voor de specialisten binnen uw branche.

Onze ongeëvenaarde kennis van uw branche komt voort uit een jarenlange ervaring van 40 jaar. Vele organisaties maken al meer dan een decennium gebruik van onze software en worden door ons ondersteund in hun dagelijkse activiteiten. Wij delen in hun ervaringen terwijl hun organisaties zich ontwikkelen, aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en uitdagingen aangaan. Samen worden we er beter van.

Wij bieden totaaloplossingen voor uw bedrijf. Onze software en diensten kunnen naadloos worden geïntegreerd met elkaar en met uw activiteiten en worden een hulpmiddel voor betere processen en groei – ongeacht uw branche – zonder uw kernprocessen aan te hoeven passen.

We blijven investeren in geavanceerde technologieën, om oplossingen te creëren die net zo krachtig zijn als relevant: niet alleen de beste in hun soort voor de sector, maar ook schaalbaar en aanpasbaar aan uw specifieke organisatiebehoeften.

We luisteren naar onze klanten, werken met hen samen en worden deel van het team. Zodoende helpen we de bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken en mogelijkheden en kansen te benutten.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.