Ekco

The people who power your possible

Ekco maakt het je gemakkelijker om te innoveren, te schalen, te beheren, problemen op te lossen en te beveiligen. Met oplossingen voor cloud, business continuity, security en werkplekken maakt Ekco groei mogelijk.

Denk bijvoorbeeld aan agile beheerde cloudplatforms waarmee je de concurrentie een stap voor bent en aan next-gen security services die jouw beveiliging versterken. Ondersteund en beheerd door specialisten die zich onderdeel van jouw team voelen, zodat je nooit iets over het hoofd ziet.

Wat je ook nodig hebt, Ekco beschikt over de vaardigheden en specialismen om jouw bedrijf te laten groeien.

Diensten van Ekco:

We leren je persoonlijk kennen
Zelfs toen we begonnen als een gespecialiseerd backup provider was het leren van onze klanten een prioriteit. Dat is gaandeweg niet veranderd, ook niet door de groei die we hebben doorgemaakt. Als klant spreek je telkens met hetzelfde team. Een team dat jou daardoor kent en echt vooruit helpt.

We geven je antwoorden, geen excuses
We hebben een beproefd leveringsproces dat altijd levert. Maar belangrijker dan dat; we geven je antwoorden, geen excuses. Dat helpt ons om tot de kern van jouw problemen te komen en ze sneller op te lossen.

We versterken bedrijven
Met meer specialisten aan jouw zijde maak je een efficiëntere manier van werken mogelijk en heb je meer tijd om innovatief te zijn. Terwijl wij de gevaren bewaken, jouw IT infrastructuur optimaliseren en jouw volgende stappen mogelijk maken, kun jij je concentreren op de dingen waar jouw bedrijf het beste in is.

We leveren meer dan we beloven
Als we een kans voor groei zien, stellen we die voor. Als we een risico ontdekken, zelfs een risico dat buiten onze scope valt, melden we het om jou vooruit te helpen. Hoe beter we jouw bedrijf kennen, hoe effectiever onze samenwerking wordt.

We omarmen verandering
We lopen voorop, zodat jij nooit achterop raakt. We zijn niet alleen klaar voor technologische veranderingen, we worden er ook door geïnspireerd. Verwacht frequente updates, snelle oplossingen en direct het juiste antwoord.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.