Help iSourcing Hub to grow further? We are hiring! Check out this new SDR job offer!

Domani Business Solutions

#1 SAP Business Gold Partner

Als MKB-bedrijf bent u aan het juiste adres bij Domani Business Solutions, wij zijn de SAP Business One partner van Nederland. Onze software is het hart van elke onderneming. Als SAP Gold partner kunt u bij ons terecht voor de automatisering van uw bedrijfsvoering, bovendien bieden we specifieke branche oplossingen voor Midden en Klein Bedrijven. Met Domani Business Solutions heeft u grip op al uw bedrijfsprocessen.

Wij zijn Domani Business Solutions!
We zijn IT-dienstverlener van het eerste uur sinds SAP Business One op de Nederlandse markt verscheen. Domani Business Solutions verzorgt voor u het complete ERP-traject, van advies (blueprint) en implementatie tot en met het onderhoud. Wij zijn er voor u, daar kunnen we kort en duidelijk in zijn! Daarvoor beschikt Domani Business Solutions over een eigen SAP-gecertificeerde support-desk. SAP is marktleider in bedrijfssoftware en –applicaties voor het MKB. Wij bieden een totaal oplossing, die is bedoeld om uw bedrijf beter te laten presteren. Slimme oplossingen, de juiste partners en onze uitstekende consultants zorgen ervoor dat elk project succesvol wordt uitgevoerd.

Domani Business Solutions is verschillende keren uitgeroepen tot hoogste klant-tevredenheid en partner van het jaar, in 2018/2019 hebben we de EMEA SAP Quality Award voor cloud innovatie gewonnen. Deze prestatie hebben wij als eerste SAP Business One Partner wereldwijd bereikt. U snapt, dit zijn awards waar we super trots op zijn!Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.