Domani Business Solutions

#1 SAP Business Gold Partner

Als MKB-bedrijf bent u aan het juiste adres bij Domani Business Solutions, wij zijn de SAP Business One partner van Nederland. Onze software is het hart van elke onderneming. Als SAP Gold partner kunt u bij ons terecht voor de automatisering van uw bedrijfsvoering, bovendien bieden we specifieke branche oplossingen voor Midden en Klein Bedrijven. Met Domani Business Solutions heeft u grip op al uw bedrijfsprocessen.

Wij zijn Domani Business Solutions!
We zijn IT-dienstverlener van het eerste uur sinds SAP Business One op de Nederlandse markt verscheen. Domani Business Solutions verzorgt voor u het complete ERP-traject, van advies (blueprint) en implementatie tot en met het onderhoud. Wij zijn er voor u, daar kunnen we kort en duidelijk in zijn! Daarvoor beschikt Domani Business Solutions over een eigen SAP-gecertificeerde support-desk. SAP is marktleider in bedrijfssoftware en –applicaties voor het MKB. Wij bieden een totaal oplossing, die is bedoeld om uw bedrijf beter te laten presteren. Slimme oplossingen, de juiste partners en onze uitstekende consultants zorgen ervoor dat elk project succesvol wordt uitgevoerd.

Domani Business Solutions is verschillende keren uitgeroepen tot hoogste klant-tevredenheid en partner van het jaar, in 2018/2019 hebben we de EMEA SAP Quality Award voor cloud innovatie gewonnen. Deze prestatie hebben wij als eerste SAP Business One Partner wereldwijd bereikt. U snapt, dit zijn awards waar we super trots op zijn!Onze werkwijze
Eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud, dat is waar Domani Business Solutions voor staat en wat al haar medewerkers uitdragen. Dat begint al in het verkooptraject. Wie belangstelling heeft voor onze oplossingen kan rekenen op een goed advies. Een van onze medewerkers zal in een of meer persoonlijke gesprekken samen met u bepalen hoe SAP Business One moet functioneren in uw bedrijfssituatie. En wat niet kan, daar zijn we ook duidelijk in!

Na de demonstratie volgt een nauwkeurig onderzoek naar de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Tijdens deze fase wordt in overleg met u een beschrijving gemaakt van SAP Business One zoals het in uw organisatie moet functioneren. Het resultaat van het vooronderzoek is een rapport waarin alles wat besproken is tijdens het vooronderzoek duidelijk beschreven staat. Tevens omvat dit rapport een volledige Fit/Gap analyse, waardoor u voor het tekenen van een contract weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen en nuanceverschillen achteraf, maar vooraf helderheid!

“Zeg wat je doet en doe wat je zegt!”

En pas na akkoord van het vooronderzoek tekenen wij samen een contract en gaan wij over tot de implementatie. Tijdens de implementatie en de live gang zal er altijd een consultant aanwezig zijn, zodat direct op vragen en mogelijke knelpunten gereageerd kan worden. Ondersteuning van de gebruikers ten dienste van het draagvlak!

Domani BS is volledig uitgerust om de vertaalslag te maken van de bedrijfsprocessen naar uw ERP systeem. Tevens zijn wij de enige SAP Gold partner in de Benelux welke alle 3 de ERP-systemen van SAP aanbiedt. Dit dankzij onze jarenlange ervaring en brede expertise.

Onze ambitie
Onze klanten vertrouwen op onze toekomstbestendige software voor het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen gericht op het behalen van de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Deze bedrijven in meer dan 190 landen vertrouwen op de software van SAP Business One voor hun bedrijfsvoering

Domani Business Solutions blijft zich ontwikkelen met de nieuwste technologieën om haar klanten optimaal te laten profiteren van onze software. Door gebruik te maken van technologieën zoals machine learning, kunstmatige intelligentie, internet of things en big data, zorgen wij voor gedetailleerd inzicht in je resultaten. We zetten deze technologieën in om de efficiency en effectiviteit van uw bedrijfsadministratie en bedrijfsprocessen steeds te verbeteren. Zo kunt u weloverwogen beslissingen maken van de hoogste kwaliteit.

Samen bouwen we aan uw succes!

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.