Capgemini

Cloud Infrastructure Services

Capgemini


Capgemini is een wereldleider op het gebied van consulting, digitale transformatie, technologie en engineeringdiensten. De Groep loopt voorop op het gebied van innovatie om alle kansen van klanten te benutten in de evoluerende wereld van cloud, digitaal en platforms. Voortbouwend op zijn sterke 50-jarige geschiedenis en diepgaande branchespecifieke expertise, stelt Capgemini organisaties in staat hun zakelijke ambities te realiseren door middel van een scala aan diensten, van strategie tot bedrijfsvoering. Capgemini wordt gedreven door de overtuiging dat de zakelijke waarde van technologie van en via mensen komt. Tegenwoordig is het een multicultureel bedrijf met 270.000 teamleden in bijna 50 landen. Met Altran rapporteerde de Groep in 2019 een gecombineerde omzet van € 17 miljard.

Capgemini

    

Purpose
"Menselijke energie losmaken door middel van technologie voor een inclusieve en duurzame toekomst." 
 
Het is onze rotsvaste overtuiging dat de hele mensheid de vruchten hoort te plukken van digitale transformatie. Capgemini wil een voorloper zijn als het gaat om een bijdrage leveren aan de samenleving. Wij strijden tegen uitsluiting en promoten actief diversiteit. Ook willen wij bijdragen aan een speelveld met gelijke kansen voor iedereen en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen. Dat laten we niet alleen op onze kantoren zien, maar ook in de activiteiten bij onze klanten. De kern van de doelstelling van Capgemini Group is bouwen aan een inclusieve en duurzame toekomst voor ons allemaal, mogelijk gemaakt door technologie en de energie en talenten van onze medewerkers en die van onze klanten en partners. 
 
Paul Hermelin, voorzitter van de Raad van Bestuur, en Aiman Ezzat, algemeen directeur van Capgemini Group zeggen daarover het volgende:

Capgemini has a key role to play in ensuring that the future lives up to all its promises. We believe that all technologies can enable progress for everyone if, first and foremost, they are designed by and for humans. As a responsible company, the Group is realistic when it comes to the promises as well as the risks of technological innovation: our role is to make it useful, accessible and ethical. This purpose must act as a compass for each and every employee.” 

Waarden en ethische normen
Onze zeven waarden liggen aan de basis van alles wat we doen. Ons succes hangt net zo goed af van gemeenschappelijke waarden als van de vaardigheden van onze mensen.  Al vanaf de oprichting van Capgemini vormen zeven gemeenschappelijke waarden de basis voor ons handelen. Deze waarden bepalen (samen met de wettelijke voorschriften) de manier waarop we in de behoeften van onze klanten voorzien en de manier waarop we ethisch verantwoord gedrag bevorderen binnen Capgemini en in onze samenwerking met anderen. 
 
Onze Corporate Responsibility & Sustainability benadering
In de onvoorspelbare bedrijfsomgeving van vandaag is de behoefte aan verantwoordelijke zakelijke praktijken kritischer dan ooit. Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijfsvoering en duurzaamheid toegevoegde waarde bieden aan onze klanten, medewerkers, aandeelhouders, zakenpartners en de gemeenschappen waarin we wonen en werken. 

Bezoek ons op www.capgemini.com.  People matter, results count. 


Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.