Axians Business Solutions

The best of ICT with a human touch

Bij Axians is het onze missie om organisaties te ontzorgen met slimme bedrijfssoftware. Met op best practices gebaseerde ERP software en vakkundige consultants helpen wij organisaties hun ambities te verwezenlijken: nu en in de toekomst. Dit doen we met Exact Synergy en Globe als basis, met daarop eigen ontwikkelde oplossingen die het systeem nog flexibeler maken. 

Als partner van Exact, met meer dan 30 jaar ervaring, zorgen wij er met onze tooling en expertise voor dat jij goed je werkt kunt doen. Het unieke van onze aanpak? Wij implementeren software waardoor je écht efficiënt kan samenwerken. Dus geen aparte systemen voor sales, HR en services: alles vindt plaats in één geïntegreerd systeem. Wij geloven in de kracht van integratie. Zo heb jij altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen.


Met de ERP software van Axians bedienen wij ICT organisaties en Zakelijke Dienstverleners in het midden- en grootbedrijf.

Axians ERP Suite is de business software, waarmee je optimaal presteert en voorop blijft lopen in de markt. Gebaseerd op de ERP technologie van Exact, heeft Axians ERP Suite alles wat je nodig hebt binnen één geïntegreerd systeem. Uiteraard met het deployment type dat bij jou past – traditioneel in huis of ontzorgd vanuit de cloud - en met een serviceniveau dat aansluit op jouw wensen. Je kiest zelf welke onderdelen van de Axians ERP Suite je in gebruik neemt, afhankelijk van de volwassenheid van je organisatie en je toekomstplannen. Zo is het mogelijk alleen te kiezen voor een bepaalde module, voor additionele add-ons of voor de gehele oplossing. Wat je keuze ook is; met de Axians ERP Suite worden jouw processen efficiënter ingericht en creëren we samen 360 graden inzicht in jouw organisatie.

image.png 102.98 KB© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.