Axians Business Solutions

Axians Business Solutions Den Bosch

Met meer dan 30 jaar ervaring is Axians de vertrouwde partner van Exact als het gaat om ERP vraagstukken voor zakelijke dienstverleners. Dit doen we met Exact Globe en Exact Synergy als stabiele basis. Daarnaast verrijken wij de standaard functionaliteiten met geïntegreerde add-ons om zo jouw processen optimaal te ondersteunen. 

Uit ervaring begrijpen wij  dat iedere sector specifieke bedrijfsprocessen heeft. Tevreden klanten uit onderstaande sectoren ondersteunen wij in het maken van juiste stappen in haar digitale transformatie:
•                    Adviesbureaus      
•                    Marketing- en Communicatiebureaus                      
•                    Architecten- en Ingenieursbureaus 
•                    ICT & Telecom
•                    Facilitaire dienstverleners

Altijd je data binnen handbereik
Bij Axians creëren we gepersonaliseerde business apps en portalen. Hiermee halen we  precies de zaken op uit jouw ERP systeem die voor jou belangrijk zijn. Zo kun jij medewerkers op maat voorzien van de juiste informatie, zonder ruis.  En hebben zij benodigde informatie altijd direct bij de hand.

Beheer en support
“Wij willen ontzorgd worden” Dit is één van de redenen dat klanten graag met ons samenwerken. Met jarenlange kennis van software implementaties en bijhorende hoogwaardige service, weten wij wat er gevraagd wordt. Met onze eigen support & beheerafdeling kunnen wij ons kwaliteitsniveau waarborgen.

In-house Development
Door de jaren heen hebben we verschillende add-ons ontworpen om Exact Synergy nóg flexibeler te maken. In samenwerking met klanten hebben we gekeken waar de basis van Exact versterkt kan worden voor meer flexibiliteit. Allemaal om te zorgen dat het systeem onze klanten optimaal weet te ontzorgen. Deze add-ons worden in-house ontwikkelt en zijn volledig geïntegreerd met Exact Synergy.

Alles onder één dak
Een goed ERP-pakket is tegenwoordig de norm. Maar wat als je de mogelijkheid krijgt om voor meer te kiezen? Wat als je de scope van jouw project overdraagt, je volledig wordt ontzorgt in jouw ERP-systeem implementatie en op ieder moment van A tot Z goede ondersteuning ontvangt? Als ERP leverancier regelen we niet alleen de software, maar denken we ook mee over de koers van de toekomst. Welk sausje je ook maar nodig hebt voor je (bestaande) Exact omgeving: bij Axians helpen wij je met het realiseren van jouw ambities.

Hebben wij jouw aandacht te pakken? Lees dan meer over ons hier of bekijk dit filmpje!

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.