ARCUS IT

REALISEERT RENDEMENT

Wij zijn Arcus IT. Resultaatgericht, doeltreffend en betrokken. Met onze specialistische kennis van ICT, processen en branches integreren we standaardoplossingen zorgvuldig in uw specifieke situatie. Het doel? Kostenreductie, verhoogde productiviteit en continuïteit. Het resultaat? Concreet rendement uit de inzet van IT.
 
We hebben jarenlange ervaring als ICT-partner van diverse bedrijven en beschikken over veel kennis van branche specifieke applicaties en processen. Zo zijn we de vertrouwde partner van veel bedrijven en organisaties bij de transitie naar de Cloud en de efficiënte, veilige inrichting van hun ICT-omgeving.
 
✔️ Ruim 250 IT experts​
✔️ Vanuit 8 locaties in Nederland​
✔️ Vertrouwde IT partner 
✔️ Meer dan 25+ jaar ervaring in onze branches​
✔️ Dé schakel tussen werkplek & ICT-omgeving​

✔️ Certificeringen: ISO 27001, NEN7510, ISAE 3402 (type 1 en 2)
✔️ Certificeringen: ZSP (zorg service provider, ISO 27001, NEN7510, ISAE3402, NTA 7516​

Dit doen wij bij bedrijven met 50 tot 500 medewerkers. Onze specifieke kennis van accountancy-, industrie-, retail- en zorgorganisaties zorgt ervoor dat wij onszelf binnen dit speelveld branche-expert mogen noemen. 
 
Kijk ook eens op www.arcusit.nl!

Arcus IT producten en diensten
De producten en diensten van Arcus IT zijn erg divers en strekken zich van werkplekhardware, tot gebruikersondersteuning tot het adviseren over security awareness onder eindgebruikers. Het leveren van een enkel product of dienst levert vaak eindgebruikersvragen en extra verstoringen op, terwijl de ervaringen juist erg positief zijn als het totaal aan IT-componenten onder de aandacht is. Arcus IT denkt mee met de totale IT vraag van de klant en is in staat om op vrijwel ieder gebied te adviseren, implementeren en beheren.

✔️Online werkplek ✔️Microsoft 365 ✔️security ✔️Back-up ✔️Telefonie ✔️Netwerkverbindingen ✔️Devices ✔️Training en consultancy

Bekijk het complete overzicht van onze diensten en oplossingen.

Accountancy & Finance
Wij kennen de accountancybranche goed en hebben jarenlange ervaring met specifieke applicaties. Zo bieden wij als enige in Nederland de volledige Caseware-suite aan als hosted applicatie vanuit ons eigen datacenter. In combinatie met onze Online Virtual Office dienstverlening realiseren we een volledig geïntegreerde en Cloud-gebaseerde gebruikerservaring, die aan performance én functionaliteit niets te wensen overlaat.
 
Zorg & Welzijn
We hebben jarenlange ervaring met het realiseren van netwerk- en werkplekoplossingen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Met dank aan onze gespecialiseerde Private en Public Cloud-oplossingen zijn patiëntgegevens voorzien van de hoogst mogelijke beveiligingsmaatregelen, maar voor geautoriseerde personen binnen de organisatie altijd eenvoudig te raadplegen. 
 
Kijk ook eens op www.arcusit.nl

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.