ARCUS IT

REALISEERT RENDEMENT

Wij zijn Arcus IT. Resultaatgericht, doeltreffend en betrokken. Met onze specialistische kennis van ICT, processen en branches integreren we standaardoplossingen zorgvuldig in uw specifieke situatie. Het doel? Kostenreductie, verhoogde productiviteit en continuïteit. Het resultaat? Concreet rendement uit de inzet van IT.
 
Vanuit onze vestigingen in Zwolle, Rotterdam, Den Bosch, Amersfoort, Drachten, Emmen en Oud-Gastel bedienen we klanten door heel Nederland met ons team van ruim 185 getrainde en gemotiveerde IT-experts. Wij realiseren rendement voor organisaties die op zoek zijn naar een stevige ICT-partner om hun ICT-omgeving in te richten met de focus op procesoptimalisatie. We maken hiervoor gebruik van onze Cloud werkwerkplek, Office & Microsoft 365, Security, Netwerk, Telefonie, Beheer en zijn ISO27001 en NEN7510-gecertificeerd.
 
Dit doen wij bij bedrijven met 50 tot 500 medewerkers. Onze specifieke kennis van accountancy-, industrie-, retail- en zorgorganisaties zorgt ervoor dat wij onszelf binnen dit speelveld branche-expert mogen noemen. 
 
Kijk ook eens op www.arcusit.nl!

Rendement uit IT
Rendement uit de inzet van IT, wat betekent dat nu eigenlijk? Concreet behalen we door proces- en prestatieverbetering een verhoging van productiviteit. Ook zorgen de juiste oplossingen vaak voor een kostenreductie, omdat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Door de inzet van slimme software verbeteren en vergemakkelijken we daarnaast de samenwerking in jouw bedrijf, waardoor een efficiëntieslag gerealiseerd wordt. Tot slot resulteert goede IT security in een minimalisering van risico’s op het gebied van continuïteit, dataverlies en bijkomende hoge kosten.
 
Realiseren
Wij realiseren ons dat rendement niet zomaar behaald wordt. Onze betrokkenheid maakt dat we weten hoe jouw organisatie werkt en wat voor jou belangrijk is. Met onze specialistische kennis weten wij welke oplossingen hierbij passen en hoe we winst kunnen behalen. Door vervolgens controle te houden op jouw ICT processen tijdens de beheerfase, zorgen we voor een ICT-omgeving met hoge continuïteit waarnaar je geen omkijken hebt. Dit resulteert in een optimale oplossing waarmee je daadwerkelijk rendement realiseert.
 
Accountancy & Finance
Wij kennen de accountancybranche goed en hebben jarenlange ervaring met specifieke applicaties. Zo bieden wij als enige in Nederland de volledige Caseware-suite aan als hosted applicatie vanuit ons eigen datacenter. In combinatie met onze Online Virtual Office dienstverlening realiseren we een volledig geïntegreerde en Cloud-gebaseerde gebruikerservaring, die aan performance én functionaliteit niets te wensen overlaat.
 
Zorg & Welzijn
We hebben jarenlange ervaring met het realiseren van netwerk- en werkplekoplossingen voor zorg- en welzijnsorganisaties. Met dank aan onze gespecialiseerde Private en Public Cloud-oplossingen zijn patiëntgegevens voorzien van de hoogst mogelijke beveiligingsmaatregelen, maar voor geautoriseerde personen binnen de organisatie altijd eenvoudig te raadplegen. 
 
Kijk ook eens op www.arcusit.nl

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.