Het Outsourcing Kenniscongres 2016

Op donderdag 22 september 2016 was Outsourcing Hub aanwezig in het Hart van Holland op Het Outsourcing Kennis Congres van Platform Outsourcing Nederland (PON). Ook veel providers en adviseurs die op ons platform zijn aangesloten, gaven acte de présence.

Laatst bijgewerkt: 4 oktober 2016

Leestijd: 4 minuten

Deze blog is eerder gepubliceerd via onze OutsourcingHub-website. Per mei 2020 zijn al onze activiteiten samengevoegd via iSourcinghub.nl

Het Outsourcing Kenniscongres deed zijn naam eer aan en stond bol van de interessante keynotes, kennissessies, praktijksessies en inspiratiesessies. Henk Pater, Kaspar Guffens en Wouter de Geus hebben – voor zover dat nog nodig was – het gedachtengoed van Outsourcing Hub aan de congresgangers uitgelegd en mensen met het systeem laten kennismaken.

Dit jaar had PON het lumineuze idee om statafels met lampenkappen te laten sponsoren, wat een mooi beeld gaf. Onder de lampenkappen werd menig visitekaartje uitgewisseld en werden afspraken ingepland. En werd er gediscussieerd over de stellingen van de sponsors. De stelling van Outsourcing Hub “Een goede match met uw IT sourcing partner maakt het verschil tussen succes en falen” – wat de kern raakt van Outsourcing Hub – kon op veel bijval rekenen van de aanwezige sourcing professionals.

Henk Pater, iSourcing Hub

Blog door Henk Pater, CEO / Founder van iSourcing Hub

Ben je getriggerd door mijn verhaal, wil je meebouwen aan de Hub of wil je met ons van gedachten wisselen? Neem gerust contact op via henk.pater@isourcinghub.nl of 085 – 773 16 00. Je kunt ook direct een afspraak inplannen.

© 2022 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.