iSourcing Hub LIVE! #4 gemist? Bekijk de opname van dit event en vorige iSourcing Hub LIVE! events hier.

Outsourcing Hub linkt Asics met IT’s Teamwork – genomineerd ‘ICT Project van het jaar’!

Via de Hub worden veel mooie matches gemaakt, ook tussen adviesbureaus. Zo hebben we onlangs een match kunnen realiseren tussen Altijd Continuïteit en IT’s Teamwork, beide aangesloten als Third Party Advisor op Outsourcing Hub.

Laatst bijgewerkt: 2 oktober 2019

Leestijd: 3 minuten

Dit nieuwsbericht is eerder verschenen op OutsourcingHub.nl. Per mei 2020 zijn al onze activiteiten samengevoegd via iSourcing Hub.

Altijd Continuïteit heeft eerder in opdracht van sportmerk Asics de Hub ingezet om een geschikte partner te vinden op het gebied van IT Managed Service Providers. In een vervolgtraject ging Altijd Continuïteit voor Asics op zoek naar een partner voor het maken van een uitgebreide nulmeting. Deze werd gevonden in IT’s Teamwork.

Vanuit de Hub vinden we het natuurlijk prachtig als de juiste partijen elkaar vinden. Met in dit geval zelfs als resultaat dat het project genomineerd is voor de Computable Awards 2019 als ICT Project van het Jaar: Asics transformeert Business en IT met BusinessITScan.

Verloop traject

Inmiddels heeft Asics met de BusinessITScan van IT’s Teamwork de IT-tevredenheid en de zes succesfactoren gemeten, en zijn o.b.v. het automatische dashboard en adviesrapport diverse verbeterstappen gestart.

Edwin Idema, IT Director Asics EMEA, vertelt daarover: “Het is erg krachtig om op deze manier in korte tijd zoveel inzichten te verzamelen! Het dashboard en het adviesrapport met de zes IT-succesfactoren gaven ons snel inzicht in IT-tevredenheid, onze processen en automatisering. Ook gaven onze interne IT-klanten en IT-medewerkers voorstellen om productiviteit en innovatie te verbeteren. Daardoor is onze in 2018 neergezette visie, strategie en aanpak “IT is meer dan technologie” verder aangescherpt.”

Benieuwd naar het hele traject? Check ook de clientcase van IT’s Teamwork (PDF). Je kunt ook zelf een gratis sneak preview starten van de BusinessITScan, voor je eigen organisatie of een klant waarbij je betrokken bent.

We nodigen je van harte uit om je stem uit te brengen. Dat kan nog tot zondag aanstaande (6 oktober 23:59). Stemmen kan middels deze link (na aanmelding ontvang je een link om je stem uit te brengen).

Lees meer

Knowledge Partner Blog

Keuzehulp bij cloudstress – Hoe kom je tot een juiste migratiestrategie?

Vacatures

Vacature Sales Development Representative

Knowledge Partner Blog

Wat heeft Rechtmatigheidsverantwoording te maken met risicomanagement?

Blog van Henk Pater

Een blogje over software brokers enzo

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.