Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

Laat je horen!

Het afgelopen jaar heb ik flink wat van me laten horen. Elke maand schreef ik twee blogs en vaak ook nog een ‘feature artikel’. Als bedrijf hebben we ook veel van ons laten horen, via met name LinkedIn. Dat is belangrijk, omdat de optie om iSourcing Hub (tijdig) in te zetten nog lang niet bij iedere IT-manager, inkoper en consultant in de routine zit ingebakken. Juist nu ons platform veel breder inzetbaar is (en we mede daarom onze naam hebben aangepast van Outsourcing Hub naar iSourcing Hub) is dat nóg belangrijker.

Nu wil ik het een keer omdraaien: ik vraag jullie – onze klanten – om eens wat van jullie te laten horen, want we kunnen wel reclame gebruiken. Waarom? Dat leg ik hieronder uit, in m’n laatste blog van 2020…

Update: inmiddels al bijna 60 geweldige comments! Dank hiervoor!

Laatst bijgewerkt: 18 december 2020

Leestijd: 2 minuten

Blog door CEO/Founder Henk Pater

Het was een apart en bijzonder jaar. Niet alleen vanwege corona, maar ook voor mij persoonlijk en voor het bedrijf. Zelf had ik de nodige pech, want nadat ik corona had gehad, kreeg ik er nog een schildklierontsteking overheen, waardoor ik twee maanden weinig werk kon verzetten. Ondanks alle tegenslagen is het wél gelukt om de rebranding naar iSourcing Hub voor elkaar te boksen en hebben we ons salesteam uitgebreid.

Die uitbreiding was hard nodig, want met steeds meer nieuwe thema’s waarop we vraag en aanbod koppelen, groeit uiteraard ook het aantal aanbieders. In 2019 groeiden we al met een record van bijna 100 nieuwe leveranciers, dit jaar deden we dat nog eens dunnetjes over. En daar bovenop hebben we ook nog ’meer dan 100 ‘researched providers’, aanbieders die nog geen contract hebben ondertekend, maar wel al in kaart zijn gebracht. In totaal gaan we zo al richting de 500 IT-leveranciers die via ons platform kunnen worden gevonden, gematcht, bevraagd en benaderd.

Community

Met daarnaast bijna 300 adviesbedrijven en zzp-consultants, hebben we ook een prachtige community gebouwd. Zij zetten iSourcing Hub in (als zoekende partij) voor hun opdrachtgevers, maar ook om zelf gevonden te worden. Veel adviseurs denken mee over hoe het platform verder verbeterd kan worden en helpen ons aan nieuwe klanten en zoekopdrachten. Daar ben ik enorm dankbaar voor!

Maar dan het aantal klanten en zoekopdrachten. Dat groeit nog niet zo hard als ik had gehoopt en ja dat is deels te verklaren door de coronacrisis. Maar daarnaast kost het simpelweg tijd om bij al onze huidige gebruikers en potentieel nieuwe klanten duidelijk te maken dat ze iSourcing Hub nu op veel meer vlakken (en dus veel vaker) kunnen inzetten. Het gaat echter de goede kant op en het fundament om flink te groeien staat nu als een huis.

Laat je horen!

Toch wil ik onze huidige klanten en gebruikers vragen om zich te laten horen. Waarom? Op de achtergrond gebeuren er hele mooie dingen en krijgen we enorm veel complimenten, maar daar mogen we vaak niks over roepen. Onze unieke propositie is immers dat klanten en hun externe adviseurs discreet kunnen zoeken en indien nodig de markt anoniem kunnen benaderen voor bijvoorbeeld een vragenronde of marktverkenning.

We hebben prachtige klanten en zij hebben iSourcing Hub zeer succesvol ingezet. Maar het aantal klantnamen dat we publiekelijk mogen noemen en via bijvoorbeeld casestudy’s uit kunnen lichten, is helaas zeer beperkt. En dat maakt het soms wat lastig om iSourcing Hub te ‘verkopen’.

IT-leveranciers willen natuurlijk weten wie onze klanten zijn, wie waarop gezocht heeft en bij welke partij ze naar boven zijn gekomen bij een search. Het kan zelfs zo ver gaan dat men denkt dat een concurrent op het platform loopt te snuffelen wat soortgelijke bedrijven doen. Laat ik daar duidelijk in zijn: daar hebben we diverse checks voor ingebouwd, we letten er scherp op dat dit niet gebeurt.

Zonder aanbod geen vraag, en zonder vraag geen aanbod. Dat eeuwige kip-en-ei-probleem moeten we nu (blijvend) oplossen voor bijna 200 thema’s. En dan helpt het als onze klanten, aangesloten adviseurs én aangesloten IT-leveranciers reclame voor ons willen maken. Misschien is het niet altijd haalbaar om het op jullie of op onze website te vermelden, daarom vraag ik nu iedereen – persoonlijk – om wat van zich te laten horen via een comment op deze Linkedin-post. Waarom gebruiken jullie iSourcing Hub?

Henk Pater, iSourcing Hub

Blog door Henk Pater, CEO / Founder van iSourcing Hub

Ben je getriggerd door mijn verhaal, wil je meebouwen aan iSourcing Hub of wil je met ons van gedachten wisselen? Neem gerust contact op via henk.pater@isourcinghub.nl of 085 – 773 16 00. Je kunt ook direct een afspraak inplannen.

Lees meer

Knowledge Partner Blog

Digitale marketing optimalisatie

Knowledge Partner Blog

Onderzoek naar inkooptrends 2024 en het belang van Early Supplier Involvement

Blog van Henk Pater

Bedankt voor alle felicitaties, maar ik wil cadeautjes!

Knowledge Partner Blog

De sleutel tot vertrouwen in de digitale wereld: Waarom Identiteitsverificatie meer is dan een veiligheidsmaatregel

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.