Donderdag 16 mei 14:00-15:30 iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – thema: Security
Klik hier voor meer info en gratis deelname – kijk en praat live mee, of kijk achteraf terug

Het jaar van Outsourcing Hub: 100!

Het is eind december en dus is het weer tijd voor lijstjes. Met de Top 2000 op de achtergrond zijn we daarom ook even in de cijfers gedoken van het afgelopen jaar. Het getal 100 komt hierbij steeds weer terug (en soms ‘bijna’ ;-). De conclusie: 2016 was een topjaar voor Outsourcing Hub.

Laatst bijgewerkt: 29 december 2016

Leestijd: 2 minuten

Blog door Henk Pater, Founder van iSourcing Hub. Deze blog is eerder gepubliceerd via onze OutsourcingHub-website. Per mei 2020 zijn al onze activiteiten samengevoegd via iSourcinghub.nl

100 Sourcing Advisors

We hebben dit jaar veel nieuwe TPA’s (Third Party Advisors) mogen verwelkomen op de in augustus gelanceerde TPA Portal. De gebruikers van ons platform zijn van divers pluimage: van consultants van de big four  tot zelfstandig opererende outsourcing adviseurs en alles er tussenin. In totaal werken ruim 60 outsourcing adviesbedrijven met onze nieuwe TPA Portal. Meer dan 100 sourcing adviseurs maken actief gebruik van hun account en daarvan hebben we er bijna 70 getraind.

100 Providers (oké, bijna)

Outsourcing Hub bleef in 2016 flink groeien. Er zijn op het moment van schrijven al 93 IT providers op ons platform aangesloten. Als we kijken naar het aantal zoekprofielen, is het magische getal van 100 al lang overschreden. Maar logischerwijs wachten we even tot de teller echt op 100 providers staat voordat we hier groots mee uitpakken. Bijna 100 dus en een verdubbeling ten opzichte van 2015. Factcheck: dit is bijna waar.

Meer dan 100 searches

Vorig jaar zat Outsourcing Hub nog echt in de start-up fase, inmiddels zijn we al wel een volwassen bedrijf aan het worden. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de flinke ontwikkeling die het platform heeft doorgemaakt. En dat merken we ook aan het gebruik van het platform, bijvoorbeeld aan de searches die door het systeem gaan. In december hebben we de magische grens van 100 searches doorbroken!

Meer dan 100 jaar ervaring

Het team van Outsourcing Hub is gegroeid van eenmanszaak naar een BV met een team van 8 man. En als we alles bij elkaar optellen, dan komen we uit op meer dan 100 jaar ervaring. Dit kan geen toeval meer zijn!

Een veelvoud van 100 bitterballen

Het was al een publiek geheim, maar voor wie het nog niet wist: bij Outsourcing Hub houden we van bitterballen (en veel ook). En niet in de laatste plaats bij onze Ierse co-founder die in Parijs woont. Wat begon als een ‘je weet niet wat je proeft, Patrick’, is inmiddels verworden tot een wekelijks ritueel bij de vrijdagmiddagborrel. Een voorzichtige schatting leert ons dat we zo’n 300 bitterballen hebben genuttigd dit jaar. Nog een feitje: Henk en Kaspar eten hun bitterballen niet met mosterd maar met mayonaise. Echt.

100 liter koffie

Naast bitterballen wordt er natuurlijk ook koffie gedronken. Na een uiterst precieze berekening kunnen we concluderen dat er bijna 100 liter koffie doorheen is gegaan bij Outsourcing Hub. Eh… dat is per week inderdaad.

Het was een topjaar voor Outsourcing Hub en we hopen dat volgend jaar nog weer beter wordt. Wij hebben er al weer zin in, we gaan knallen in 2017!

Namens het gehele team: 100 maal dank en een fantastisch oud en nieuw gewenst!

Henk Pater, iSourcing Hub

Blog door Henk Pater, CEO / Founder van iSourcing Hub

Ben je getriggerd door mijn verhaal, wil je meebouwen aan de Hub of wil je met ons van gedachten wisselen? Neem gerust contact op via henk.pater@isourcinghub.nl of 085 – 773 16 00. Je kunt ook direct een afspraak inplannen.

Lees meer

Knowledge Partner Blog

Digitale marketing optimalisatie

Knowledge Partner Blog

Onderzoek naar inkooptrends 2024 en het belang van Early Supplier Involvement

Blog van Henk Pater

Bedankt voor alle felicitaties, maar ik wil cadeautjes!

Knowledge Partner Blog

De sleutel tot vertrouwen in de digitale wereld: Waarom Identiteitsverificatie meer is dan een veiligheidsmaatregel

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.