Per 1 juli 2024 worden de prijzen verhoogd. Vraag uiterlijk 30 juni een offerte op, en sluit uiterlijk 15 juli een contract met behoud van de huidige prijsstelling voor 1 of 2 jaar.

HubSessions

Leveranciers, dienstverleners en andere partijen die de aanbodzijde van het iSourcing Hub platform vormen, kunnen deelnemen aan HubSessions voor een korte demo, meer algemene informatie over iSourcing Hub en een eerste indruk van hoe het account gevuld en gebruikt wordt.


Inschrijven


De online sessie duurt ongeveer 1 uur en bestaat uit twee delen:

  1. Een korte introductie van het concept, de ontstaansgeschiedenis van het platform en onze visie op hoe we vraag en aanbod op een veel slimmere en betere manier bij elkaar kunnen brengen. Via een korte demo laten we zien hoe de vraagzijde (eindklanten en externe consultants) iSourcing Hub gebruiken. Daarmee krijg je als leverancier een beeld van de mogelijkheden en toegevoegde waarde van iSourcing Hub vanuit verschillende perspectieven (marketing, sales, operationeel).
  2. Een korte onboarding/training waarbij we laten zien wat er nodig is om het account te vullen en te onderhouden. Daarbij geven we een aantal tips & tricks over optimaliseren, hoe je als aanbiedende partij slim omgaat met c.q. reageert op matches – dat is handig om een beeld te krijgen van de benodigde effort en helpt vaak ook te begrijp wat iSourcing Hub onderscheidt van allerlei andere alternatieven.

Deel 1 is met name bedoeld voor partijen die geïnteresseerd zijn en behoefte hebben aan een demo, en die willen bepalen welke abonnementsvorm ze nodig hebben. Deel 2 is met name bedoeld voor nieuw aangesloten partijen met een abonnement* en nieuwe gebruikers van reeds aangesloten partijen met een betaald abonnement.

Je kunt zelf bepalen welke delen je meepakt.

Voor geïnteresseerde partijen kan het interessant zijn om ook deel 2 te volgen en zo een goed beeld te krijgen van de benodigde effort, zodra je een account hebt en een betaald abonnement afneemt. Voor nieuwe gebruikers en partijen die al een betaald abonnement hebben, is deel 1 relevant om goed te begrijpen wat iSourcing Hub onderscheidt van allerlei andere alternatieven.

Na de sessie hebben we maximaal een half uur ruimte voor vragen. Tijdens de sessie is er ook ruimte voor vragen en interactie, maar mochten die teveel tijd kosten, dan parkeren we vragen voor na de sessie.

Mocht geen van onderstaande data schikken, neem dan contact met ons op, of meld je aan voor een Engelstalige HubSessions.

* Abonnement met premium support

Gebruikers van partijen met een Premium abonnement of Premium Support add-on kunnen ook 1 op 1 sessies aanvragen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.