Xinno

Dé online werkplek voor de advocatuur

Xinno is opgericht in 2009. Sindsdien adviseert en levert Xinno IT oplossingen voor de advocatuur. Niet geheel zonder reden ‘de advocatuur’, want de oprichters van Xinno zijn zelf afkomstig van een middelgroot Top 30 advocatenkantoor in Amsterdam. Daar hebben zij van 2000 – 2008 ervaren hoe het is om juridische professionals zo effectief en efficiënt mogelijk te ondersteunen bij hun werkproces om de cliënt optimaal te bedienen.

Met de combinatie van de kennis van de mensen, de branche specifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve IT oplossingen voor de advocatuur hebben zij geleerd om communicatief een brug te slaan tussen de IT-er en de advocaat. Dit bleek een absolute meerwaarde te zijn.

Xinno biedt een online werkplek in een optimaal beveiligde digitale omgeving, primair aan de advocatuur, waar iedereen in uw organisatie onder alle omstandigheden flexibel en zorgeloos kunnen werken met strikt vertrouwelijke informatie. Om de continuïteit te maximaliseren werken we aan een effectieve servicegerichte organisatie die ook onder druk in staat is om calamiteiten op de kortste termijn op te lossen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.