Trivento

Software voor kernprocessen in het hart van jouw organisatie

Software in het hart


Kernprocessen zijn essentieel voor je bedrijfsvoering. Maar wat als de processen in het hart van je organisatie zo specifiek zijn dat er geen standaardoplossing voorhanden is? Trivento helpt organisaties met het realiseren en optimaliseren van maatwerk processen. Dit doen we door verkenning, ontwerp en inzet van digitale oplossingen. Samen creëren we een oplossing die bij jouw situatie past, zodat het resultaat klopt én blijft kloppen. 


Samen kunnen we immense uitdagingen aan!

Wij zijn Trivento


Samen kunnen we immense uitdagingen aan. Van strategische processen tot aan de dagelijkse development. Wij helpen de dynamiek van organisaties om te zetten in vooruitgang. Met technische expertise en toewijding aan de ambitie. Van nature slaan wij bruggen tussen business, expertise en technologie. Dat doen we met veel plezier en dat zie je terug in de resultaten die we met elkaar en onze partners halen.

6 redenen om voor Trivento te kiezen


Benieuwd naar onze samenwerkingen? Check onze cases.
Bekijk wat organisaties als De Goede Doelen Loterijen, SIDN, Wehkamp, KPN IoT, Dictu, FWG Progressional People, Lifelines, Bookspot, Zilveren Kruis en anderen met ons bereikt hebben. Bekijk onze cases>>

Wat relaties zeggen over Trivento


Op de hoogte blijven van de laatste inzichten en innovaties? Lees onze blogs.
Onze collega's vertellen hoe wij andere organisaties helpen te innoveren en delen hun kennis. Op deze pagina vind je in één overzicht alle blog-artikelen over Data, Agile, Digitale transformatie, Schaalbaarheid, E-commerce, klanten en meer. Bekijk onze blogs>>


Waarom doen we wat we doen? Onze missie.
Trivento helpt organisaties die in netwerken en ecosystemen willen samenwerken door hun business uitdagingen op te lossen met de juiste technologie.

Trivento denkt mee op business niveau, helpt de echt problemen te vinden en adviseert over oplossingen die er werkelijk toe doen. Trivento treedt op als regisseur om de IT die daar aan bijdraagt te realiseren en te beheren.

Trivento gelooft dat dat alleen werkt in gelijkwaardige, intensieve en langdurige samenwerkingen. Op alle niveau’s, van organisatieniveau tot de techniek. Van het eerst idee voor een technische oplossing tot het begin van een nieuwe lifecycle.
Quote Lennaert Kuijpers - Goede Doelen Loterijen

Hoe komen wij waar we willen komen? Onze visie.
Trivento ziet een beweging naar lokaler en kleinschaliger samenwerkingen in ecosystemen. Om - voorbij de grenzen en het belang van alleen de eigen organisatie – als netwerk waarde te creëren. Om op die manier stabiel én beweeglijk te kunnen zijn. En succes te hebben in een snel veranderende, onzekere, complexe, dubbelzinnige wereld.

Trivento gelooft dat mensen daarvoor het fundament zijn. Dat het nodig is dat mensen zich verbinden op intentie en ambitie. En dat alles draait om de kwaliteit van relaties. Samenwerking gebaseerd op vertrouwen is dé manier om de échte uitdagingen van deze tijd aan te pakken.

Trivento gelooft dat digitale platformen die manier van samenwerken mogelijk maken. Door grip en overzicht te creëren in groeiende hoeveelheden data. Door het eigenaarschap daarvan goed te borgen. Door technologie een weerslag te laten zijn van de manier waarop je wilt samenwerken.

Laten we starten, vandaag nog. En ontdekken hoe sterk wij samen zijn.
We maken graag kennis met je! 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.