iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

Sovitas

Op maat gemaakte IT oplossingen voor organisaties van elke omvang

Sovitas is gespecialiseerd in (remote) servicedesk, support en beheer van omgevingen voor kantoorautomatisering. Onze klanten bestaan uit zowel kleine als grote organisaties, de omvang maakt ons niet uit. We bieden ondersteuning vanaf onze locatie, ook in de vorm van managed services of op uw locatie via detachering of projecten

We richten ons met name op organisaties die gebruik maken van Microsoft omgevingen met oplossingen als: 

·         Microsoft Azure
·         Microsoft 365
·         Intune Mobile Device
·         Managment
·         Microsoft Defender
·         Autopilot

Ons team beslaat een talentpool die opgedeeld is in diverse niveaus, van Starters tot Senior specialisten, met een goede balans tussen opleidingen, certificeringen en ervaring. 

 


Sovitas IT-diensten: Expertise en Flexibiliteit in één 

Bij Sovitas richten al onze diensten zich op het bieden van IT-ondersteuning, zowel op locatie bij onze opdrachtgevers als vanuit ons centrale kantoor in Utrecht. Onze diensten worden vaak gevormd door de specifieke wensen en behoeften van onze opdrachtgevers. We passen ons aan de behoeften van onze opdrachtgevers en ontwerpen onze diensten rondom hun organisatie, in plaats van andersom.

Onze huidige dienstverlening:

Detachering en projecten Onze detacheringstak biedt flexibele ondersteuning aan IT-teams tijdens piekmomenten. We voorzien onze klanten van gekwalificeerde professionals zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over arbeidswetgeving. Onze specialisten zijn bedreven in Servicedesk, werkplekbeheer en systeembeheer binnen een Microsoft-omgeving.

Managed Services Sovitas beschikt over een eigen Servicedesk en beheercentrum, bekend als het Sovitas Service Center (SSC). Hiermee kunnen we uw eindgebruikers voorzien van hoogwaardige ondersteuning, terwijl u de regie behoudt.

Co-Sourcen Als u een IT-afdeling heeft maar geen volledig IT-team wenst te beheren, biedt co-sourcing een oplossing. Wij zorgen voor de benodigde expertise zonder de complexiteit van personeelsbeheer.

Azure Service en Microsoft infrastructuur Op projectbasis helpen wij u bij het uitbreiden van uw IT-omgeving richting de Cloud met behulp van Azure-cloudservices.

Microsoft 365 Als u de overstap naar Microsoft 365 overweegt, kunt u rekenen op Sovitas voor begeleiding. Onze specialisten kunnen u ondersteunen bij deze transitie binnen onze Managed Services.

Enterprise Mobility + Security Al deze diensten kunnen worden samengevoegd en op een veilige manier worden ingezet om de ideale werkomgeving te implementeren, mede dankzij Enterprise Mobility + Security (EMS).

Bij Sovitas streven we ernaar om flexibele, op maat gemaakte IT-oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.


Wij zijn onderdeel van de 90NORTH groep

De 90NORTH groep bestaat uit 6 bedrijven die zich specialiseren op de onderstaande terreinen. Zij bundelen dagelijks hun krachten  onder de 90NORTH vlag om organisaties in de breedste zin te helpen met IT advies, oplossingen en bemensing.

Tenslotte: ons DNA

Onze expertise mag dan divers zijn, ons DNA is dat niet: we delen een passie voor moderne technologie, koesteren onze ‘can do’ mentaliteit en stimuleren graag eigen ondernemerschap. Voor u betekent dat concreet dat we niet alleen adviseren, maar ook daadwerkelijk (helpen) uitvoeren en verantwoordelijkheid durven te nemen voor het eindresultaat. “Unlimiting IT” noemen we het zelf ook wel.© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.