iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

SJ-Solutions

SJ-Solutions is een toonaangevende Nederlandse solution & services partner, die mission critical IT en datamanagement-oplossingen bedenkt, bouwt en beheert voor bedrijven, waarbij IT en data een kritische succesfactor is voor de continuïteit en reputatie van de organisatie.

SJ-Solutions is een toonaangevende Nederlandse solution partner, die IT en datamanagement-oplossingen bedenkt, bouwt en beheert voor bedrijven, waarbij IT en data een kritische succesfactor is voor de continuïteit en reputatie van de organisatie.

Om uw data veilig te stellen, denken wij bij iedere stap na over security, privacy en compliance. Dit is een cultuur, verankerd in ons DNA en allesbehalve een check in the box. Er is niet één oplossing die voor iedere organisatie past. Iedere organisatie en infrastructuur is anders en (cyber)dreigingen veranderen dagelijks. Dit vraagt om maatwerk, volledige context van uw situatie en bovenal een goede samenwerking met korte lijnen en governance op alle niveaus.

Wij geloven in de kracht van samenwerking met partners en klanten. Door onze krachten te bundelen, kunnen we gezamenlijk blijven ontwikkelen en inspelen op de veranderende uitdagingen die op ons afkomen. Niemand heeft de wijsheid in pacht of kan voorzien wat er morgen gaat gebeuren. Daarom werken we samen in alle openheid en delen we onze kennis open en transparant.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.