Thursday 16 May 14:00-15:30 CET iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – topic: Security
For more info and free registration – watch or join the conversation online, or view the recording later

Simac IT NL bv

Teamnology: Samenwerken zit in ons DNA

TEAMNOLOGY

Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we hoogwaardige technologische oplossingen die altijd de verbetering van uw bedrijfsprocessen tot doel hebben. Dit noemen wij teamnology.

Simac, een familiebedrijf met een rijke historie, is voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Kort gezegd leveren en onderhouden we bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1400 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Simac kent een holdingstructuur. Onder de vlag van Simac Techniek NV bevinden zich werkmaatschappijen, de Simac-bedrijven, met een breed assortiment aan oplossingen, producten en diensten. De oplossingen die de Simac-bedrijven aanbieden zijn te verdelen in twee gebieden:

  • Information technology
    We leveren een breed scala IT-diensten met een focus op ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren en ontwerp, bouw en levering van branchespecifieke en oplossingsgerelateerde applicaties.
     
  • Smart Solutions
    Voor diverse nichemarkten bieden we hooggespecialiseerde technologieoplossingen.

Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.