Help iSourcing Hub to grow further? We are hiring! Check out this new SDR job offer!

Simac IT NL bv

Teamnology: Samenwerken zit in ons DNA

TEAMNOLOGY

Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we hoogwaardige technologische oplossingen die altijd de verbetering van uw bedrijfsprocessen tot doel hebben. Dit noemen wij teamnology.

Simac, een familiebedrijf met een rijke historie, is voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Kort gezegd leveren en onderhouden we bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ruim 1400 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Simac kent een holdingstructuur. Onder de vlag van Simac Techniek NV bevinden zich werkmaatschappijen, de Simac-bedrijven, met een breed assortiment aan oplossingen, producten en diensten. De oplossingen die de Simac-bedrijven aanbieden zijn te verdelen in twee gebieden:

  • Information technology
    We leveren een breed scala IT-diensten met een focus op ontwerp, implementatie en beheer van IT-infrastructuren en ontwerp, bouw en levering van branchespecifieke en oplossingsgerelateerde applicaties.
     
  • Smart Solutions
    Voor diverse nichemarkten bieden we hooggespecialiseerde technologieoplossingen.

Simac IT NL bv

"Het is vanzelfsprekend geworden dat alles ‘gewoon’ werkt op het gebied van IT. De vraag naar IT-kennis is nu ook groter dan ooit. Onze klanten willen voor hun business optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden, alleen hebben ze vaak de tijd niet om de snelle IT-ontwikkelingen te volgen en bij te blijven."
(Maartje van Schagen - directielid Simac IT NL)
Meer dan ooit investeren organisaties in IT en in de toekomst. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de afhankelijkheid van IT neemt toe. Daarbij is IT geen doel op zich, maar vooral een middel om de kritische bedrijfsprocessen zo goed mogelijk te laten verlopen. Organisaties en eindgebruikers verwachten innovatie, zonder concessies te doen aan continuïteit en veiligheid.

Om dit in goede banen te leiden ontwikkelde Simac IT NL zich de afgelopen jaren steeds meer tot een IT-partner; meer dan een traditionele dienstverlener en leverancier.

Om deze rol als trusted partner naar volle tevredenheid in te vullen, specialiseren we ons in vijf marktsegmenten: Retail, Healthcare, Industrie, Public en Finance & Business Services. We willen écht weten wat onze klanten bezighoudt. Daarom is kennis van het marktsegment voor ons hét fundament om een goede dienstverlening te bieden.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.