Sentia

LEAD THE WAY

Sentia is een Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer. met ongeveer 700 medewerkers verdeelt over de landen Nederland, België en Denemarken. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, beheert en monitort complexe bedrijfskritische applicatielandschappen in de (publieke) cloud om haar klanten te helpen een leidende positie in hun markt te veroveren. Als full-stack MSP is Sentia in staat om een hybride ‘Cloud Foundation’ te bieden voor elke applicatie in elke levenscyclus (Sentia is premium Azure, AWS en Google Cloud partner), om de volledige ‘Cloud Transformation’ van klanten te begeleiden, én met specialistische application performance monitoring (APM) uw IT omgeving te optimaliseren. Hiermee heeft Sentia een uniek portfolio om de digitale ambities van klanten te realiseren. Uiteraard is Sentia gecertificeerd volgens ISO 9001, 14001, 27001 NEN7510 en ISAE 3402. Daarnaast is de Sentia Cloud ingericht met een 'right to examine', zodat de klant en toezichthouders op elk moment toegang hebben tot 'hun' data.

Sentia is een toonaangevende Europese dienstverlener op het gebied van hybride cloud services en applicatiebeheer. Het bedrijf ontwerpt, ontwikkelt, beheert en monitort complexe bedrijfskritische applicatielandschappen in de (publieke) cloud om haar klanten te helpen een leidende positie in hun markt te veroveren.
 
Sentia is een full-stack MSP en biedt oplossingen zoals de “Landing Zone” waarmee geautomatiseerde ‘infrastructuur als code’ platformen voor hybride cloud applicaties worden geleverd. Sentia is premium Azure, Amazon Web Service en Google Cloud partner en biedt de cloud journey geïntegreerd aan met de eigen Sentia cloud. 
 
Klanten hebben met elkaar gemeen dat ze bijzonder hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid, prestaties, stabiliteit en veiligheid van systemen en data. Door een aantal strategische overnames is Sentia niet alleen in staat om een hybride ‘Cloud Foundation’ te bieden voor elke applicatie in elke levenscyclus, maar ook de ‘Cloud Transformation’ van klanten te begeleiden, én met specialistische application performance monitoring (APM) uw IT omgeving te optimaliseren. Hiermee heeft Sentia een uniek portfolio om de digitale ambities van klanten te realiseren.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.