iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

Rapid Circle

Bij Rapid Circle staan onze mensen centraal bij alles wat we doen. Ons team bestaat uit zeer bekwame en ervaren professionals die worden gedreven door een passie voor technologie en een toewijding om onze klanten te helpen slagen.

Als Microsoft-partner hebben we toegang tot de nieuwste tools en technologieën, en ons team bestaat uit meer dan 450 pioniers die gecertificeerd zijn op verschillende gebieden, waaronder netwerk-, cyberbeveiligings-, cloud-, softwareontwikkeling, data-, AI- en werkplektechnologieën.

Maar het gaat niet alleen om onze expertise, maar ook om onze aanpak.

Ons doel is om u te helpen uw bedrijf te versnellen door oplossingen te bieden die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, en ons team investeert bij elke stap in uw succes.


Opgericht in 2008, erkenden we dat de cloud de weg van de toekomst was, dus toen Microsoft zich in de cloud stortte, liep Rapid Circle voorop.

In de loop der jaren is Rapid Circle uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van cloudoplossingen en breidt het zijn diensten internationaal uit in India en Australië. Als erkenning voor onze expertise en prestaties is Rapid Circle geëerd met tal van prijzen, waaronder meest recentelijk de wereldwijde Microsoft Partner of the Year-prijs voor Frontline Workers in 2022.

Bij Rapid Circle gaan we geen uitdaging uit de weg. We gedijen erop. We werken nauw samen met onze klanten om oplossingen op maat te ontwikkelen die passen bij hun unieke behoeften, ongeacht de grootte of vorm van hun bedrijf. We weten dat het niet alleen gaat om het uitrollen van technologie, maar ook om het begeleiden van organisaties bij verandering en het maken van een tastbare positieve impact.

We zijn geen typisch technologiebedrijf. We bieden niet alleen oplossingen, we creëren ervaringen die de manier waarop mensen werken en samenwerken transformeren. Of u nu de productiviteit wilt verhogen, de communicatie wilt verbeteren of uw activiteiten wilt stroomlijnen, wij hebben de expertise en innovatie om u te helpen uw doelen te bereiken.

Onze kernwaarden vormen de leidraad voor de manier waarop we werken en hoe we onze beslissingen nemen:
- Samen beter
- Loopt voorop
- Vertrouwd om te leveren
- Mensen die impact maken

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.