RAM Infotechnology

Betrokken en Betrouwbaar

RAM Infotechnology (RAM-IT) is een specialist voor ICT in de Zorg, een branche die misschien wel de hoogste eisen stelt aan ICT. Die kennis en kunde passen we toe voor al onze klanten, in de care en cure sector.

RAM-IT is een Nederlands bedrijf dat, met inmiddels circa 225 medewerkers, ruim 25 jaar actief is in de ICT. RAM zorgt voor bedrijfskritische omgevingen waar beschikbaarheid, performance en veiligheid van data, applicaties en/of netwerken gewaarborgd dienen te zijn. De drie kernwaarden van onze organisatie zijn dan ook: Betrouwbaarheid, Veiligheid en Betrokkenheid. 

Voor klanten van RAM-IT is ICT een essentieel hulpmiddel, geen core business. Zij kiezen bewust voor ICT uitbesteden. ICT biedt zoveel kansen. Het is onze ambitie die te realiseren. Niet vanuit een alles of niets filosofie, maar vanuit de overtuiging dat iedere organisatie zijn eigen keuzes moet kunnen maken over wat uit te besteden en waar. We noemen dat Modulair Uitbesteden. Op die manier kan voor iedere klant de juiste mix tussen standaard- en maatwerk ICT-diensten gemaakt worden.

Bij RAM Infotechnology kunt u kiezen: Alles op maat. In onze visie werkt u met ‘modulaire technologie’ die u flexibel inzet. Stabiele, schaalbare oplossingen die een groeipad mogelijk maken. Kortom, ICT die meebeweegt met uw eisen en wensen. Dan haalt u altijd het maximale uit uw ICT.

De vraag is dan: welke onderdelen van de ICT besteedt u uit en welke houdt u (voorlopig) in huis? De keuzes hangen af van uw organisatie, de kwaliteit van de aanwezige ICT en de gewenste prestaties. U wilt kunnen kiezen, maar standaardoplossingen blijken in de praktijk vaak star.

Wanneer kunt u ICT uitbesteden? Als ICT niet uw core business is, maar wel essentieel is voor het goed functioneren van hun dienstverlening, vervult RAM Infotechnology graag voor uw organisatie de rol van ICT uitbestedingspartner. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.