QS solutions

We help organisations to achieve more

Proactief zijn bij het beheren van beveiliging en governance helpt je niet alleen de risico’s in je hele bedrijf te beheersen; je kunt er ook een strategisch voordeel van maken. In een snel veranderende digitale wereld met voortdurend veranderende bedreigingen en kansen, heb je zowel flexibiliteit als controle nodig. Onze consultants zijn experts op het gebied van beveiliging en governance met een praktische bedrijfsgerichte aanpak. Dit betekent dat we geavanceerde security en governance technologie snel en op het niveau implementeren dat jouw bedrijf nodig heeft. Deze op feiten gebaseerde en praktische benadering van security en governance is het ontbrekende puzzelstukje voor organisaties die wendbaar willen zijn maar ook met vertrouwen willen opereren.

QS solutions is een Microsoft Gold gecertificeerde partner die al meer dan 15 jaar Microsoft diensten implementeert en eigen software ontwikkelt waaronder CSAT, PortalTalk en Qare365. Het is ons doel de productiviteit van organisaties te vergroten, zonder dat de beveiliging van systemen en gegevens gevaar loopt.

Een optimale én gebruiksvriendelijke bescherming van gegevens. Dat is de kracht van QS solutions. Wij beveiligen jouw gegevens, zonder de productiviteit te belemmeren. Sterker nog, met onze softwarediensten en oplossingen verhogen we de productiviteit terwijl jouw organisatie geniet van een optimale security. Dan doen we door innovatieve (cloud native) technologie voor jou te laten werken. Zodat jouw organisatie goed beschermd is en jij efficiënter je werk kunt doen, waar en wanneer je maar wil.

QS solutions doet meer dan Microsoft diensten implementeren en een mooie online werkomgeving neerzetten. Dankzij onze focus op optimale gebruikersadoptie maken wij met softwareaanpassingen en software op maat jouw digitale werkplek eenvoudiger en veiliger. En we weten ook: de technologie staat niet stil. Daarom blijven we met onze unieke aanpak, slimme werkafspraken en innovatieve tools, zoals CSAT en PortalTalk, voortdurend je veiligheid bewaken en verbeteren. Zo kunnen we altijd aan de bel trekken voordat het te laat is.

Het hoofdkantoor van QS solutions zit in Amersfoort en we hebben inmiddels kantoren in Köln (Bonn) en Ho Chi Minh City (development). Dankzij onze jarenlange (inter)nationale ervaring met het implementeren van Microsoftdiensten en ontwikkelen van software op maat zijn wij gespecialiseerd in drie thema’s: Enhance Security, Work Securely en Business Apps & Analytics.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.