iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

Protiviti

Global business consulting

Protiviti is een wereldwijd adviesbureau dat diepgaande expertise, objectieve inzichten, een op maat gemaakte aanpak en ongeëvenaarde samenwerking levert om leiders vol vertrouwen de toekomst tegemoet te laten zien. Protiviti biedt adviesoplossingen op het gebied van financiën, technologie, operatie, compliancy, data, analyse, governance, risico en interne audit aan onze klanten via ons netwerk van meer dan 85 kantoren in meer dan 25 landen.

Waarom kiezen voor Protiviti?
  • Snelheid en flexibiliteit met de kennis en kunde van een "big 4".
  • De relatie staat in dienst van het resultaat.
  • Samenwerking die teams overstijgt met een snel inzetbare flexibele schil.
  • Sterke partnerships met relevante technologiepartijen.Bij Protiviti weten we dat de toekomst niet met een draaiboek komt en dat bewezen methodologieën je maar tot op zekere hoogte kunnen brengen. We passen oplossingen aan om bij uw cultuur en uw organisatorische behoeften te passen. We zijn niet bang om het traditionele adviesmodel te verstoren en een niveau van samenwerking te bereiken dat ongeëvenaard is. Die partnerschap, gekoppeld aan de juiste mix van talent en ervaring, betekent dat wanneer de toekomst arriveert, u al weet wat het inhoudt.

We hebben meer dan 60 procent van de Fortune 1000® en 35 procent van de Fortune Global 500® bedrijven bediend. We werken ook met kleinere, groeiende bedrijven, waaronder diegenen die van plan zijn om openbaar te gaan, evenals met overheidsinstanties. Protiviti is een volledige dochteronderneming van Robert Half (NYSE: RHI). Opgericht in 1948, Robert Half is lid van de S&P 500 index.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.