Prodware

Start hier met jouw transformatie naar een moderner bedrijf

Om in de race te blijven en voorsprong te nemen op de concurrentie, vertrouwen organisaties op digitale technologieën. Innovatie oplossingen, die jou helpen om de band met je klanten te versterken. Oplossingen waarmee je processen versnelt, medewerkers inspireert, kosten bespaart en producten vernieuwt. Is jouw IT-omgeving hierop ingesteld? Wij helpen jou bij al je voorbereidingen op de digitale toekomst.

Al meer dan 30 jaar begeleidt Prodware middelgrote en grote ondernemingen bij het bereiken van hun bedrijfsdoelstellingen met behulp van digitale technologie. We bevinden ons op het kruispunt van technologie en advies. Wij geven advies, ontwikkelen en implementeren innovatieve branche specifieke oplossingen en beheren deze voor jou. 

moderner.png 675.22 KB
Wie zijn we?
Wij zijn een organisatie die zich vol passie inzet voor elke klant. Wij helpen van begin tot eind bij het digitale transformatieproces. Denk aan advies op maat, volledige ontzorging door Managed Services en ontwikkeling van specifieke bedrijfsoplossingen, gebaseerd op Microsoft-technologie. Zo stellen we onze klanten in staat waarde te creëren voor hun klanten.

Wat doen we?
Als ICT-partner met meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring, brengen we technologie, informatie en strategisch inzicht samen. Dat helpt ons om de meest gedurfde projecten succesvol aan te pakken. Zo voegen we ook unieke waarde toe aan onze innovaties.
We helpen je met advies over de juiste software om je klanten te bedienen, jouw logistiek en operatie te optimaliseren en met slim gebruik van data je veel werk uit handen te nemen en de juiste keuzes te maken.

Branches
We combineren technische expertise met diepgaande branchekennis en -ervaring. Prodware helpt organisaties in branches als Discrete Productie, Semi-Proces, Retail & Distributie.
branches.png 926.36 KB

Microsoft Partner
Onze oplossingen zijn gebaseerd op het complete cloud-based portfolio van Microsoft (Dynamics) samen met door ons zelf ontwikkelde complementaire apps. Wij bieden daardoor onze klanten een echte totaaloplossing. Ben jij op zoek naar standaard softwareoplossingen voor jouw kernbedrijfsprocessen, vandaag flexibel, klaar voor morgen? 

Wat ons anders maakt
Wij zijn veel meer dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in het implementeren van ICT-oplossingen. Wij zijn een team van mannen en vrouwen dat hetzelfde doel voor ogen heeft: bedrijven helpen zich voor te bereiden op de toekomst. Wij nemen een proactieve houding aan tijdens jouw hele traject en dagen je uit om verder te kijken. Zo zorgen we er samen voor dat jij jouw strategische doelstellingen bereikt, op een duurzame manier.  Hoe kunnen we jou begeleiden naar toekomstig succes?

Internationaal bereik met lokale expertise
Prodware is een internationale organisatie. Wij hebben ons netwerk in de loop der jaren versterkt en zijn nu aanwezig in 13 landen, met name in Europa. In Nederland hebben we een stevige basis, voor lokale dienstverlening.
begeleiden met logo.png 726.12 KB
 

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.