Thursday 16 May 14:00-15:30 CET iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – topic: Security
For more info and free registration – watch or join the conversation online, or view the recording later

OGD ict-diensten

Samen slimmer

Bedrijfsdoelen behalen en digitaal versnellen


Als fullservice ict-dienstverlener halen wij het maximale uit ict voor jouw organisatie en mensen. Zodat jullie plezierig werken, bedrijfsdoelen behalen en digitaal versnellen.
 
We pakken daarbij al jouw ict-uitdagingen aan. Van een krachtige cloudstrategie tot hulp op de helpdesk. Bij elke stap die je organisatie zet bedenken, bouwen en beheren we de beste oplossing. Want digitale transformatie is pas echt effectief wanneer je hierin alle afdelingen en processen meeneemt.

Dit doen we helder en inventief. Poespas en onnodige complexiteit schuiven we aan de kant. We luisteren goed, denken verder dan jouw vraag en geven je eerlijk advies. Zo houden we alleen het beste over: techniek en werkwijzen die het beste uit jouw organisatie halen. Hiervoor zetten wij ons elke dag in, al 35 jaar lang. Met ruim 1400 collega’s vanuit vijf kantoren in Nederland.


Voor wie we er zijn
We zijn er voor elke Nederlandse organisatie die bedrijfsdoelen wil behalen en digitaal wil versnellen door ict-diensten te optimaliseren. We richten ons in het bijzonder op klanten in de sectoren overheid, industrie, financiële dienstverlening en zorg. 

Lees hier welke klanten wij al verder hielpen.

De beste oplossingen voor jouw hele organisatie
Als strategisch partner bieden we jouw organisatie inventieve oplossingen over de hele breedte van de organisatie. Van advies tot ontwikkeling en beheer.

Je realiseert met onze oplossingen onder andere:
  • een wendbaar en innovatief ict-landschap voor maximale groei en toekomstbestendigheid;
  • een effectieve en moderne digitale werkomgeving;
  • securitymaatregelen volgens de laatste standaarden, binnen je gehele ict-omgeving;
  • de inzet van ict-professionals die jouw organisatie ondersteunen;
  • de juiste technische hulp voor je medewerkers in de vorm van een ict-helpdesk, adoptietrajecten en trainingen.

Bekijk hier ons complete aanbod.

Onze bedrijfscultuur en kernwaarden
We zijn gedreven, nuchtere techneuten die met kritische blik voor de allerbeste oplossingen gaan. Zo helpen wij jou effectief verder vanuit onze liefde voor techniek. Onze kernwaarden definiëren de OGD-cultuur en geven richting aan hoe wij werken en met elkaar omgaan.

Oprecht: We handelen open en eerlijk. We zeggen waar het op staat en verschuilen ons niet achter mooie praatjes. We gaan duurzame relaties aan. Zo komen we samen tot de beste resultaten.​

Inventief: Inventiviteit zit in ons DNA. We werken met de slimste en nieuwste technieken en bekijken zaken met een kritische blik. Zo maken we technologie relevant voor jou. 

Flexibel: Techniek moet werken voor jouw medewerkers. Daarom redeneren wij altijd vanuit de mens. We bekijken wat jullie nodig hebben om effectief en plezierig te werken en maken oplossingen moeiteloos op maat.
 
Vrij: Vrijheid en gelijkwaardigheid zijn belangrijk voor ons; bij ons kan iedereen zichzelf zijn in een ongedwongen sfeer. Successen vieren we samen. Deze vrijheid geeft ruimte aan passie, inventiviteit en plezier.​

Partners
We beschikken over een groot partnernetwerk. Hiermee bieden we jou de beste dienstcombinaties. Zo werken we al jarenlang intensief samen met Microsoft, HP, Dell, Amazon Web Services en TOPdesk. 

Bekijk hier ons complete overzicht van partners.

Security en compliance
We verbeteren onze eigen processen continu. Daarnaast waarborgen we onze bedrijfscontinuïteit met certificeringen en audits. OGD is ISO27001:2013 gecertificeerd en heeft een ISAE3000-2 verklaring over 2020. Ook hebben we een NEN4400-certificering voor detachering. 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.