Help iSourcing Hub to grow further? We are hiring! Check out this new SDR job offer!

OfficeGrip

Redefine the way you work

Dé Microsoft Cloud Expert


Al meer dan 15 jaar IT-partner van het MKB

OfficeGrip is een Managed Service Provider die klanten helpt met migratie, beheer, beveiliging, ontwikkeling en adoptie van Microsoft 365. Daarbij past zij de nieuwste Microsoft technologie op een slimme wijze voor haar klanten toe, met een sterke focus op productiviteit, veiligheid en kwaliteit. 
 
Sinds 2005 helpt OfficeGrip haar klanten door het leveren van hoogwaardige Managed ICT Services. OfficeGrip implementeert de ‘Secure Modern Workplace’, op basis van de Microsoft best-practices en haar jarenlange praktijkervaring. Vanuit verschillende vestigingen in Nederland, met een ruim netwerk van Microsoft gecertificeerde ICT-professionals, is elk specialisme op het gebied van ICT vertegenwoordigd. OfficeGrip levert Managed Desktop Services op basis van Microsoft 365, Azure, Exchange Online, SharePoint Online, Microsoft Teams (incl. telefonie) en meer. 

Gezien de razendsnel ontwikkelende Microsoft online services, adviseert en ondersteunt OfficeGrip haar klanten doorlopend over het productief, veilig en economisch gebruik hiervan. Voor haar klanten is OfficeGrip een one-stop-shop door tevens diensten op het gebied van telefonie en hardware te leveren.

Wat doen wij


Bij OfficeGrip ondersteunen we organisaties van A tot Z met hun IT-omgeving. Met behulp van Microsoft Cloud technologie, creëren wij een veilige, productieve en kostenefficiënte oplossing. Wij leveren zowel software als hardware oplossingen voor onze klanten.


Waarom onze klanten kiezen voor OfficeGrip


Alle kennis & specialisaties in huis – al 15 jaar​
Voor snelle en slimme implementaties en beheersoplossingen.​

Toekomstbestendig in de Microsoft Cloud​
Wij maken bijna uitsluitend gebruik van bewezen Microsoft technologie.​

Focus op veiligheid van kosten​
We zoeken samen naar de perfecte combinatie van kostenefficiëntie en bedrijfszekerheid.​

De eindgebruiker centraal​
Adoptie en verander management voor optimaal (samen)werkende medewerkers.

Voor wie doet OfficeGrip dit


OfficeGrip is een toonaangevend B2B IT-bedrijf dat zich specifiek richt op het MKB-segment. Met een sterke focus op het leveren van hoogwaardige IT-oplossingen, is OfficeGrip een betrouwbare partner voor bedrijven met 25 tot 750 werkplekken. 

We begrijpen de uitdagingen en kansen waarmee deze bedrijven worden geconfronteerd en bieden de expertise en ondersteuning die nodig is om succesvol te zijn in de digitale wereld. Of het nu gaat om het verbeteren van de productiviteit, het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit of het beschermen van gevoelige gegevens, OfficeGrip staat klaar om het MKB te ondersteunen met innovatieve IT-oplossingen.

We mogen veel organisaties in de non profit, consultancy, productie en logistiek branche tot onze klanten rekenen.© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.