iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

NextGen Workspace

Een 100% efficiënte, veilige IT-omgeving in de cloud voor het MKB.

NextGen Workspace helpt bedrijven om een efficiënte en futureproof IT-omgeving in de cloud te implementeren, zodat ze profiteren van verbeterde prestaties, hogere productiviteit, kostenbesparing en verbeterde beveiliging van bedrijfsgegevens.

 
  • MICROSOFT CLOUD TECHNOLOGIE Als officieel Microsoft Partner passen wij veilige Microsoft Cloud technologie toe op uw IT-omgeving. Aangevuld met eigen best practices zorgen wij voor een robuuste en toekomstbestendig cloud-omgeving.
  • ALTIJD TOEGANG TOT APPLICATIES, DASHBOARDS EN GEGEVENS De moderne werkplek begint bij de basis: toegang tot alle data, apps en gegevens, waardoor medewerkers altijd en overal kunnen werken.
  • VEILIGHEID EN BEVEILIGING
    Voorkom kostbare datalekken en voldoe aan de beveiligingsstandaarden. De NextGen Workspace is een platform waar beveiliging centraal staat.
  • VOLLEDIGE ONTZORGING VAN UW ICT BEHEER
    Verhoog de continuïteit van uw bedrijf. Met de NextGen Workspace geniet u van een vast aanspreekpunt voor al uw IT vragen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kerntaken.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.