NetRom

Premium software ontwikkeld met passie voor én kennis van uw branche

Sinds de oprichting in 1999 is NETROM uitgegroeid tot een belangrijke outsourcing partner. Wij onderscheiden ons door een transparant ontwikkelproces en een zeer hoge klanttevredenheid.

Al 20 jaar bieden wij hoogwaardige dienstverlening aan Independent Software Vendors en corporate eindgebruikers in co-creatie. NetRom Software werkt met meer dan 360 medewerkers vanuit de vestigingen in Breda, Arnhem en Craiova. Onze getalenteerde en ervaren medewerkers staan borg voor hoge klant tevredenheid en succesvolle lange termijn relaties. Structureel zorgen wij voor proces optimalisering op bijna ieder gebied. Wij bieden zekerheid in de volgende services:
  • Software development & Maintance
  • Cloud Migration
  • Quality Assurance
  • Architecture
  • Continuous Delivery en Continuous Integration

Uw partner voor ontwikkelcapaciteit met sectorkennis
Wij hebben ervaringen in diverse uiteenlopende branches. Bekijk onze case studies en lees hoe onze partners de samenwerking met NetRom ervaren.

Hoogste score in IT-benchmark 2020
NetRom heeft dit jaar op veel gebieden de 1ste plek veroverd in de IT-Experience Benchmark van Giarte. Zo hebben we de meeste superfans en hebben we de hoogste score behaald op Application Management. Op een schaal van 100 gaven klanten ons 93 punten op betrouwbaarheid en 94 punten op aanpassingsvermogen. Daarmee hebben we de hoogste competenties score en de hoogste klantgerichtheid score behaald. Daar zijn wij supertrots op! Klik hier voor het persbericht.


Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.