NEG IT Solutions

Specialist in Device Lifecycle Management

Al sinds 1993 levert, implementeert, onderhoud en verwijderd NEG-ITSolutions eindgebruikers devices zoals laptops, pc's, tablets en smartphones.

NEG richt zich op de complete lifecycle van uw devices en biedt kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten voor het bestellen, uitleveren, plaatsen, afvoeren en veilig verwerken van uw IT-apparatuur.

Specialist in Device Lifecycle Management

Device Lifecycle Management van NEG-ITSolutions verlaagd de IT-kosten, vereenvoudigt de aanschaf en inzet van eindgebruikers-devices én zorgt voor een snelle en soepele onboarding van uw werknemers.

Ons zeer complete Device Lifecycle Management programma biedt gecentraliseerde inkoop- en logistieke-diensten, waaronder warehousing, pre-configuratie, deployment, reparatie en disposal-services, gecombineerd met asset-rapportage en een swap voorraad om ervoor te zorgen dat defecte devices binnen de overeengekomen service-levels worden vervangen.

Zo krijgt u het Device Lifecycle Management in uw organisatie weer onder controle!

Kwaliteit, veiligheid en milieuverantwoord
Tevreden eindgebruikers en tevreden klanten. Dat bereik je door geoliede processen, deskundige medewerkers en echt partnership.
NEG-ITSolutions heeft bovendien alle certificeringen zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en NEN 7510 en vergunningen in huis om het Device Lifecycle Management voor uw organisatie tot een succes te maken. 

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.