ncubed

State of the art managed networking

Wie zijn we 

ncubed is uw servicepartner iop het gebied van managed connectivity,  Ncubed ondersteunt organisaties met toekomstbestendige, beheerde (SD)WAN, LAN, WLAN en firewall omgevingen. Onze missie is: verspilling tegengaan. Door netwerkapparatuur veel langer te gebruiken, uw netwerk(beheer) volledig software gedreven te maken. Wij bouwen en beheren voor ur een toekomstvast en robuust netwerk zodat u zich kunt richten op innovaties op andere terreinen.

Wat we doen 

ncubed levert toekomstbestendig en vendor-neutraal netwerkbeheer. Onze software gebaseerde dienstverlening (managed connectivity) draait  initieel op uw bestaande hardware. Onze slimme monitoring- en beheersoftware stelt ons in staat een intent-based netwerk te bouwen. Hiermee kunnen we de de levenscyclus van uw netwerkapparatuur verlengen en hoeft u niet iedere paar jaar te investeren. In plaats daarvan, kan je het spreiden over een veel langere periode waardoor je (cumulatief) veel geld bespaart. Bovendien reduceren we samen de mileuimpact van IT infra, in de huidge tijd geen overbodige luxe.


Onze belofte


Op welke gebieden verbeteren we uw netwerk?



Enkele van onze klanten







Onze certificeringen




Wij zijn onderdeel van de 90NORTH groep


De 90NORTH groep bestaat uit 6 bedrijven die zich specialiseren op de onderstaande terreinen. Zij bundelen dagelijks hun krachten  onder de 90NORTH vlag om organisaties in de breedste zin te helpen met IT advies, oplossingen en bemensing.





Tenslotte: ons DNA


Onze expertise mag dan divers zijn, ons DNA is dat niet: we delen een passie voor moderne technologie, koesteren onze ‘can do’ mentaliteit en stimuleren graag eigen ondernemerschap. Voor u betekent dat concreet dat we niet alleen adviseren, maar ook daadwerkelijk (helpen) uitvoeren en verantwoordelijkheid durven te nemen voor het eindresultaat. “Unlimiting IT” noemen we het zelf ook wel.



© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.