Help iSourcing Hub to grow further? We are hiring! Check out this new SDR job offer!

NCR

For a world that never stops

NCR is de toonaangevende leverancier op het gebied van omnichannel oplossingen voor de retail, banken en restaurantketens. Door NCR self-check-out's, geldautomaten, kassa's, scanners en achterliggende systemen vinden meer dan 700 miljoen transacties per dag plaats. De systemen van NCR worden door miljoenen klanten en consumenten wereldwijd gebruikt en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van beschikbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en security.  

NCR beheert daarnaast de volledige ICT infrastructuur voor honderden retailers in de food en non-food sector, banken en restaurantketens wereldwijd. 

Als Gold Partner van Cisco Systems is NCR ook verantwoordelijk voor het beheer van 70% van alle Cisco wide area netwerken vanuit haar eigen Global Network Operations Centers (GNOC).

  • NCR Corp heeft zijn hoofdkantoor in Atlanta Georgia vlakbij het Georgia Institute of Technology in het Zuid-Oosten van de VS. NCR (National Cash Register) bestaat al sinds 1884 en is opgericht door de uitvinders van de eerste mechanische kassa (James Ritty en John Henry Patterson). NCR is gevestigd in 180 landen en heeft 30.000 werknemers.


Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.