iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

Mousetrapper AB

Wellness Ergonomics

Mousetrapper - De ergonomische muis


Steeds vaker zitten we hele werkdagen achter de computer. We zitten hierdoor te lang stil in een statische houding waardoor veel mensen pijn in de armen, schouders en nek ervaren. 

Bij Mousetrapper hebben we een missie: Computerwerk mag nooit tot pijn leiden! Samen kunnen we de pijn voorkomen én bestrijden - ervaar Mousetrapper.Heb jij pijn aan je arm, nek en/of schouder? 
Mousetrapper is het muis-alternatief dat KANS en andere problemen voorkomt die kunnen optreden bij het gebruik van een normale muis. De Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst en bevordert hiermee een ergonomisch gezonde werkhouding waarbij je armen dicht bij je lichaam en je handen dicht bij het toetsenbord blijven.

Zo voorkom én verlicht je klachten die kunnen ontstaan door het overstrekken van je arm bij het gebruik van een normale muis. Met Mousetrapper hoef je niet naast het toetsenbord te reiken om de muis te bedienen. De brede, zachte polssteun biedt goede ondersteuning en verlicht de spanning in je nek, schouder, arm en pols.

Centraal werken
Door een centrale muis te gebruiken, zoals Mousetrapper, werk je met je handen recht voor je en zijn je schouders goed uitgelijnd. Dit zorgt voor een ergonomisch gezonde werkhouding waarbij armen en handen ontspannen blijven. Dit is cruciaal om KANS (klachten aan arm, nek en/of schouders) te voorkomen die later tot problemen kan leiden.

Een Zweedse uitvinding!
Onze eerste Mousetrapper werd in 1994 gelanceerd door de Zweedse uitvinder Rolf Strömberg. Hij begreep dat de traditionele computermuis niet optimaal was om een goede ergonomische werkhouding te bereiken, wat leidde tot het ontstaan van Mousetrapper. Met bijna 30 jaar ervaring op het gebied van ergonomische producten weten we dat overbelasting blessures, die kunnen optreden tijdens kantoorwerk, kunnen worden vermeden waardoor levenslange pijn in nek, arm en pols wordt voorkomen.

Hoe kan een Zweedse producent bijdragen aan een beter milieu?
Onze producten zijn vooral ontworpen om lang mee te gaan, maar ook om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Het zijn dan ook geen wegwerp producten. Onze producten zijn eenvoudig te reinigen en reserveonderdelen zijn beschikbaar zodat wij doorlopende service en onderhoud kunnen bieden. Dit doen wij om de levensduur van iedere Mousetrapper te verlengen. En aan het eind van hun levensduur zijn alle Mousetrappers recyclebaar.

Onze leveranciers bevinden zich voornamelijk bij onze Zweedse fabriek in de buurt en zijn met zorg geselecteerd. De kunststof onderdelen laten wij in Estland maken, de printplaten in Zweden. Hierdoor blijft het transport beperkt. Wij werken nauw samen met onze leveranciers waardoor we ook direct invloed op hen kunnen uitoefenen, samen houden we voortdurend onze ogen open om recyclebare materialen te vinden. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het kunststof uit oude Mousetrappers zoveel mogelijk opnieuw wordt gebruikt.

Mousetrapper - ontworpen, ontwikkeld en gemaakt in Zweden.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.