MostWare

Inspireren met IT

Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de beste IT-oplossingen. Sinds 1990 delen wij onze kennis en expertise om onze klanten te inspireren met IT. Wij benaderen elke uitdaging vanuit het oogpunt van de klant, waarbij we verder kijken dan de vraag van vandaag. Door buiten de gebaande paden te treden, vinden we oplossingen die niet alleen nu, maar ook in de toekomst aansluiten bij jouw bedrijfsvisie.

Of je nu IT wilt inzetten als businessversneller, meer wilt doen met slimme data of je beveiliging naar een hoger plan wilt tillen, wij maken jouw werkdag leuker en beter met innovatieve technologieën. Bij MostWare draait het om meer dan alleen IT-ondersteuning; wij zijn jouw strategische partner in digitale transformatie en groei.MostWare staat voor vooruitgang en innovatie in IT-beheer. Met meer dan 30 jaar ervaring positioneren wij ons als een strategische partner voor onze klanten. Wij leveren niet alleen IT-ondersteuning, maar helpen organisaties om hun volledige potentieel te benutten door middel van technologie.

Onze Aanpak

1. IT-Beheer
  • 24x7 Monitoring en Onderhoud: Wij bewaken continu alle aspecten van de IT-infrastructuur om problemen vroegtijdig te identificeren en op te lossen.
  • Gebruikersondersteuning: Ons klantteam biedt eerstelijns support, terwijl gespecialiseerde techteams klaarstaan voor complexere vragen en projectondersteuning.

2. Strategische IT-Business Support
  • IT-Business Strateeg: Werkt nauw samen met het management om IT-strategieën af te stemmen op bedrijfsdoelstellingen en veranderende behoeften.
  • IT-Architect en MITS: Onze IT-architect analyseert en optimaliseert de IT-omgeving voortdurend op basis van de MostWare IT Standaard (MITS). Dit programma bevat uitgebreide controles en benchmarks (zoals CIS Benchmarks, Microsoft standaarden en ISO27001) en omvat techniek, beleid, procedures en werkafspraken. Maandelijks wordt de IT-omgeving geëvalueerd en worden actiepunten vastgesteld om voortdurende verbetering en naleving van normen te waarborgen.

3. Security
  • Security en Privacy Adviseur: Beveiliging en privacy zijn geen bijzaak maar een integraal onderdeel van onze dienstverlening. Onze adviseur is het aanspreekpunt voor alle veiligheidsaspecten en zorgt voor de afhandeling van datalekken.
  • Technische Beveiligingsmaatregelen: Wij implementeren geavanceerde beschermingstechnologieën zoals EDR, multifactor-authenticatie en vulnerability scanning. Daarnaast bieden we security awareness trainingen en voeren we regelmatig phishingtests uit.

4. Continu Leren
  • Leerplatform: Biedt medewerkers de mogelijkheid om voortdurend te leren en zich te ontwikkelen met trainingsvideo’s en handleidingen, wat bijdraagt aan zelfredzaamheid en efficiëntie.
5. Onboarding en Proefperiode

  • Zachte Landing: Een gestructureerd onboardingproces zorgt voor een soepele overgang.
  • Proefperiode: Een drie maanden durende evaluatieperiode om de samenwerking te testen en te verfijnen.

Onze Klanten

Onze klanten variëren van middelgrote bedrijven tot grote organisaties die op zoek zijn naar betrouwbare en innovatieve IT-partners. Wij bedienen diverse sectoren, waaronder woningcorporaties, financiële instellingen, en zorgorganisaties. Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering, diepgaande kennis en het vermogen om technologie effectief in te zetten ter ondersteuning van hun bedrijfsdoelstellingen.

Onze Waarde

MostWare biedt een all-inclusive partnership dat verder gaat dan traditionele IT-dienstverlening. Wij richten ons op het creëren van meerwaarde door technologie slim en efficiënt in te zetten. Door onze persoonlijke benadering en diepgaande kennis kunnen wij organisaties ondersteunen in hun digitale transformatie en bijdragen aan hun groei en succes.

Met MostWare kiezen organisaties voor betrouwbaarheid, innovatie en een partner die zich volledig inzet voor hun succes.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.