Het hospitality systeem van de toekomst

Mews is ontworpen om alle werkzaamheden voor de moderne hoteleigenaar en hun gasten eenvoudiger te maken en te automatiseren. Van de boekingsmodule tot het uitchecken, van de receptie tot revenue management: alle processen zijn eenvoudiger, sneller en meer verbonden.


De visie van Mews is om de kunst van gastvrijheid te herontdekken. Bij Mews doen wij dit door transformationele oplossingen voor hotels, en memorabele ervaringen voor hun gasten te creëren.

Hiervoor zijn de volgende oplossingen ontwikkeld:

Mews Operations

Met zoveel bewegende delen die met elkaar in verbinding staan, moet je hospitality operations platform opvallen. Mews Operations is een slimme en krachtige oplossing waarmee je reserveringswerkzaamheden, receptiewerkzaamheden, revenue management en housekeeping beheert.

Mews Payments

Zorg dat iedere betaling snel, veilig en automatisch verloopt. Mews Payments is een volledig geïntegreerd betalingssysteem waarmee transacties direct automatisch verwerkt worden met slechts één klik en op elk moment tijdens de guest journey.

Mews Marketplace

Welkom bij de grootste marketplace voor apps en integraties in de hospitality-industrie. Kies uit meer dan 600 van de beste apps en integraties om hoteloperatie te verbeteren, meer omzet te genereren en de gastenervaring te verbeteren.

Mews Guest Journey


Bied een digitale reis voor de digitale gast. Mews Guest Journey biedt een ervaring die zowel persoonlijk als modern is. Verhoog de betrokkenheid van je gasten door middel van automatisering op het juiste moment.

Mews Business Intelligence

Kennis is macht. Mews BI biedt je de tools om je bedrijf beter te begrijpen, zoals flexibele rapportages en krachtige analyses waardoor je je resultaten kunt zien en op welke gebieden er verbetering nodig is.

Mews Open API

Onze Open API was de eerste in de hospitality industrie. Met de API kun je eenvoudig andere hospitality software verbinden met Mews. De API is een open code, waardoor er geen ingewikkelde of dure bewerkingen nodig zijn.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.