Legian

Mastering ICT complexity

Legian is de onafhankelijke ICT-kennispartner met meer dan 25 jaar ervaring en met bewezen trackrecords bij meer dan 400 grootzakelijke klanten. Onze 150 medewerkers hebben ieder een eigen vak en technisch specialisme. Allemaal unieke en gedreven Legends, vol met diepgaande vakkennis, ervaring en innovatieve ideeën op het gebied van Netwerk & Server Infrastructuur, Security, Sourcing en Business & IT- Alignment op zowel On-Premise als private & public Cloud omgevingen.

Legian


Cloud transitie
Ontwikkelingen binnen de technologie in het algemeen en in het bijzonder op het gebeid van IT volgen elkaar snel op. Op een veilige manier, plaats en tijdonafhankelijk werken is steeds belangrijker geworden. Na Corona is thuiswerken geen uitzondering meer maar een structurele invulling van hoe we met collega’s en andere stakeholders op afstand samenwerken.

Deze digitale transformatie vergt aandacht vanuit verschillende invalshoeken. Zaken als moderne werkplek hardware, aangepaste infrastructuur onderdelen, andere vormen van security en samenwerkingen op het gebied van technologie maar ook de transitie naar een regie organisatie vergen een andere aanpak dan meer traditioneel ingerichte IT omgevingen.

Waar sta je nu en wat is de beste route om te volgen? Als er vooraf al iets duidelijk is dan is het wel dat de transitie naar de Cloud niet één sprong vooruit is, maar een serie van stappen die uiteindelijk resulteren in het steeds meer gebruik maken van Cloud gerelateerde producten. Op een manier die past bij de doelstellingen en het verandervermogen van een organisatie. 

Vanuit Legian helpen we organisaties om de transitie naar de Cloud praktisch vorm te geven. Onze diepgaande kennis op het gebied van Netwerk & Server Infrastructuur, Security en Business & IT Alignement zetten we in om de reis naar de Cloud in begrijpelijke stappen vorm te geven. Indien gewenst kunnen we ontzorgen op alle aspecten van die reis zodat onze klanten zich kunnen richten op het waarmaken van hun ambities.

Samenwerken
Bij Legian zijn we van mening dat samenwerken een belangrijke asset is in het succes van IT projecten. Samenwerken binnen je organisatie maar ook met externe stakeholders. Alleen ga je sneller maar samen kom je verder!

Zeker in onze snel veranderende IT omgeving zijn we van mening dat niemand in zijn eentje alles weet en daarom werkt Legian al jaren samen met betrouwbare partners. Op die wijze kunnen we vanuit een schaalbare dienstverlening organisaties helpen bij elke fase in hun IT roadmap en digitale transitie. Het managen van de hele reis naar de Cloud met al zijn facetten of het uitvoeren van slechts een deel daarvan.

Onze diensten

We helpen graag!

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.