iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

ITIS

Keep IT Simple

ITIS is een middelgrote organisatie gevestigd in Barendrecht die integriteit en persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Begonnen in 2007 zijn we nu een bedrijf met meer dan 50 medewerkers en een flexibele schil van nog eens 15 medewerkers. We hebben de ambitie om in hetzelfde tempo verder te blijven groeien en om onze klanten een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden.

Samen met klanten kijken we hoe de toekomst van ICT zich ontwikkeld en hoe we dat kunnen toepassen. Dit kan onder andere door het opstellen van een meerjarenplan maar ook middels nieuwsbrieven en klantbijeenkomsten. Dit alles start natuurlijk door de interactie tussen ons accountmanagement en de klant.


ITIS is voor haar klanten het aanspreekpunt voor ICT-zaken. Of het nu gaat om advies, projectmanagement, infrastructuurbeheer, applicatieontwikkeling, VoIP, cloud- en/of mobiele oplossingen, we ‘ontzorgen’ volledig of op onderdelen. Daartoe bieden we een rijk portfolio aan producten en diensten. We definiëren, ontwikkelen en onderhouden complete ICT oplossingen ter ondersteuning van jouw business processen. Daarnaast bieden we een aantal branche specifieke software producten gericht op Arbo en Veiligheid.
Alle informatie kunnen we ook via de mobile devices zoals smartphones of tablets ontsluiten.

ITIS Managed Services is gericht op het bedienen van organisaties in het MKB, met een focus op bedrijven tussen de 20-200 werkplekken.
We bieden een brede scope qua dienstverlening om zoveel mogelijk een One Stop Shop te zijn voor onze klanten. Dit geeft meer overzicht in de infrastructuur, security, financiën & je hebt daardoor één aanspreekpunt voor al je ICT-vragen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.