ISSYS ICT

ISSYS ICT heeft als missie om uw organisatie te helpen haar ambities te behalen. Door de strategische doelstellingen van uw organisatie als uitgangspunt te hanteren, het inzetten van betrokken mensen die het verschil maken en het slim inzetten van technologie, creëren wij een betrouwbare en veilige ICT omgeving die bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen van uw organisatie.

ISSYS ICT levert sinds 2002 totaaloplossingen op het gebied ICT infrastructuren waarbij wij leunen op onze pijlers en afdelingen: ICT Infrastructuren, Cloud Solutions, Software Solutions, Beheer & Support en Communicatie. Als professionele en flexibele ICT-partner bieden wij een breed producten- en dienstenassortiment, welke wij op basis van een hoog kwaliteits- en kennisniveau, op een laagdrempelige en flexibele manier beschikbaar maken voor onze klanten. Dit doen wij iedere dag met ruim 60 medewerkers welke allen voor u klaar staan.

ISSYS ICT is ISO 20000, 27001 en 9001 gecertificeerd.

Belangrijkste eigenschappen

 
        Een strategische partner voor uw organisatie 

Voor ISSYS ICT is het van belang dat zij uw organisatie goed aanvoelt en begrijpt, en met u kan meepraten en meedenken over morgen. Daar staat tegenover dat er samen doelen kunnen worden gesteld, die aansluiten bij de behoeften en bedrijfsdoelen van uw organisatie. Om uw organisatie goed aan te voelen werkt ISSYS ICT op een structurele manier met u samen en wordt er één keer per kwartaal uit uw (operationele) organisatie gestapt om samen met u aan uw organisatie te werken. 
 
        Oplossingen vanuit uw uitgangspunt

ISSYS ICT creëert alleen werkomgevingen die bij u passen en tegelijkertijd de daarop afgestemde beste vorm van ondersteuning bieden. Wij geloven daarom niet in alles-of-niets scenario’s; alleen in het scenario dat uw organisatie het beste (van beide werelden) biedt. Voor het inrichten van uw werkomgeving kijken wij vanuit uw uitgangspunt naar de verschillende ‘bouwstenen’ die er beschikbaar zijn, binnen het kennisgebied van ons beide vallen en u het beste ondersteunen. 
 
        Single point of Care

Wij vinden het belangrijk om de keten van leveranciers en oplossingen te optimaliseren en waar mogelijk kort, schaalbaar, transparant en flexibel te houden. Wij geloven daardoor niet in het toevoegen van onnodige complexiteit of overhead als de eisen en wensen hier niet om vragen. ISSYS ICT profileert zichzelf hierbij graag als Single Point of Contact en gateway ten opzichte van de achterliggende oplossingen en leveranciers. Om controle en regie te kunnen houden streven wij ernaar om de keten van leveranciers en oplossingen te optimaliseren en waar mogelijk kort, schaalbaar, transparant en flexibel te houden. Hierdoor zijn wij in staat snel te schakelen wanneer dit noodzakelijk is, zonder een te grote afhankelijkheid van andere partijen.
 
        Slim inzetten van technologie

Technologie draagt bij aan de productiviteit van uw organisatie door u te ondersteunen. Technologie is echter één van de middelen om uw doelen te bereiken, nooit een doel op zichzelf. Waar mogelijk en verantwoord automatiseren wij daarom werkzaamheden of processen, zodat onze mensen zich meer kunnen focussen op het bieden van ondersteuning. Vanuit deze gedachte denken wij ook voor en met u mee over hoe nieuwe technologie op harmonieuze wijze kan worden geïntegreerd in uw bestaande werkwijzen. 

© 2020 iSourcing Hub BV. All rights reserved

Privacy statement Terms & Conditions