Integra BCS

Business Continuity Solutions

Integra is een nieuwe cloudprovider met sterke focus op IT bedrijfscontinuïteit. Door middel van slimme en innovatieve cloudoplossingen waarborgen wij de beschikbaarheid van uw digitale data en IT infrastructuur, waardoor u beschermd bent tegen calamiteiten en compliant bent aan wet en regelgeving. Onze specialisten dragen zorg voor het beheer en onderhoud van het cloudplatform zodat u onbezorgd kunt ondernemen; in het geval van een calamiteit kunt u vertrouwen op onze expertise en kunnen uw medewerkers onverstoord verder blijven werken. 

Wij vinden dat IT continuïteit geen luxe moet zijn, maar een algemeen beschikbaar goed. Dit is de voornaamste reden dat wij ons richten op het binnen handbereik stellen van optimale IT continuïteit door met slimme en innovatieve cloudoplossingen het verschil te maken voor elk type organisatie.

Onze servicestack bestaat primair uit Back-up as a Service, Disaster Recovery as a Service, Infrastructure as a Service en Archivering as a Service. Daarnaast kunnen wij u ondersteuning bieden op vele andere vlakken zoals, onderhoud, cloud migraties, de digitale transformatie en kunt u indien gewenst u eigen infrastructuur meenemen naar onze cloud (BYOI).

Would you like to know more about this vendor?

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.