iSourcing Hub LIVE! #5 is coming up! Let’s talk about Trends, Partnerships and Knowledge Sharing! Click here to join the live event.

Infinity IT

Verder met IT. Verder met Innovatie.


Onze passie voor het oplossen van complexe IT-uitdagingen is van begin tot eind terug te zien in ons werk. Door sterke samenwerkingen is het mogelijk om slimme en innovatieve IT-oplossingen te bieden die resulteren in een hogere productiviteit van je business.

GRIP OP JE IT - OMGEVING
Met passie voor innovatie en een gezonde dosis technische kennis, krijgt elk project een individuele en creatieve aanpak. Zo zorgen we ervoor dat projecten naadloos aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN
We adviseren, leveren, implementeren én beheren complexe oplossingen. Dat doen we voor de laatste IT-innovaties, zoals Software Defined Datacenters, multi-cloudomgevingen, cybersecurityoplossingen, intelligente netwerken, containerized workloads en slimme ondersteuning van thuiswerkplekken.

INFINITY AANPAK
We hanteren een systematische aanpak en werken ‘grensoverschrijdend’ bij het vaststellen van de IT-roadmap: de vraag van de business, de behoefte van de ontwikkelaars en mogelijkheden van de organisatie stemmen we goed op elkaar af. In de afgelopen jaren hebben we daarbij veel vertrouwen opgebouwd in de zorg, overheid, enterprise, mkb en momenteel zijn wij aan het uitbreiden naar de financiële sector."Verbetering en ondersteuning voor een veilige gemeente Bergen" lees hier de klantcase

"Een partnership die de traditionele klant – leverancier relatie overstijgt" lees hier de klantcase van Pathan

"Geruisloze overgang naar de private cloud" lees hier de klantcase van De Waarderingskamer

"Met het WEM platform kunnen we spreken van een succesvol ICT project " lees hier de klantcase over no-code/lowcode development

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.