Thursday 16 May 14:00-15:30 CET iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – topic: Security
For more info and free registration – watch or join the conversation online, or view the recording later

Infield ICT

Slagvaardig

Ingewikkelde SLA’s? Daar geloven we niet in. Uurtje factuurtje al evenmin. De tevredenheid van onze klanten, dat is waar het bij Infield ICT om draait. We bieden oplossingen die mensen vooruit helpen in hun baan. Dat is waar we het voor doen: werkende ICT-oplossingen bieden aan kleine en middelgrote organisaties.
Infield ICT staat voor kwaliteit. Dat is ook waar onze naam naar verwijst. ‘Infield’ is een term uit de honkbalsport: bij uitstek de sport waarin je als team samenwerkt, maar waarin iedere speler ook kan uitblinken met zijn of haar individuele kwaliteiten. Die ingesteldheid maakt ons slagvaardig! We onderscheiden ons daarbij op prijs én kwaliteit. Het is onze missie om ICT-dienstverlening transparanter te maken. ICT is heus niet zo moeilijk, zolang je het maar goed aanpakt.
Je vindt dat niet de klassieke aanpak van een ICT-dienstverlener? Dat klopt helemaal. Infield ICT is dan ook helemaal niet klassiek. We omschrijven ons als jouw ICT Cloud Expert. Bij alles wat we doen komt er een stukje cloud kijken. In ons geval is dat Microsoft Azure. We zijn dé Azure ICT-partner van Nederland. Als uitvoerende experts dragen we met trots de titel van Azure Gold Partner.

Alles kan beter, altijd!
Of het nu voor een medisch centrum of een ander type bedrijf is, de rol van Infield ICT is altijd die van betrouwbare partner en adviseur. We houden het helder en eenvoudig. Eerst bekijken we wat je nodig hebt en werken we een oplossing voor je uit. Daarna maken we uiteraard goede afspraken, maar niet nadat we hebben aangetoond wat onze experten voor jou kunnen betekenen. Zo werken we altijd: met een oplossing die op jouw tevredenheid is gericht.
Managed services
Het aanbod dat we met Infield ICT hebben uitgebouwd, is heel breed. Van de oplossing van één concreet probleem, tot het beheer van jouw complete ICT-omgeving: servers, storage, netwerk, werkplekken, noem maar op. Continuous improvement staat daarbij voorop.
Stap voor stap tillen we alles naar een hoger niveau. Ontzorging staat daarbij centraal. Terwijl wij met onze managed services het beheer van jouw ICT-omgeving in handen nemen, kan jouw organisatie voluit focussen op innovatie: op de dingen die op de vloer het verschil maken.
Cloud services
Ons aanbod werkt on-premise, maar ook in de cloud. Meer nog: we helpen bedrijven bij hun transitie naar de cloud. Als Azure Gold Partner focussen we daarbij op de geautomatiseerde uitrol van security, governance en connectiviteit. Is de transitie afgerond, dan bieden we verdere ondersteuning via onze managed services.
Tevreden klanten
Tevreden klanten, daar doen we het voor. Eén van die klanten is Curaçao Medical Center, het gloednieuwe ziekenhuis in Willemstad. We bouwden de complete ICT-infrastructuur van het ziekenhuis (servers, storage, netwerk, werkplekken) en beheren de omgeving vanop afstand via managed services. Zo bieden we het ziekenhuis een performante, betrouwbare en veilige ICT-omgeving, waardoor de zorgverleners zich voluit kunnen focussen op de patiënt.
Nog een mooi voorbeeld van een tevreden klant is CPMFactory, een specialist in de ontwikkeling van software voor corporate performance management, business intelligence en forecasting. We hebben CPMFactory van managed hosting naar Azure Cloud gemigreerd en staan de klok rond in voor het beheer, de beveiliging en de monitoring van hun snel groeiende applicatieplatform. Onze aanpak zorgt ervoor dat de IT-infrastructuur perfect meegroeit met het bedrijf, terwijl CPMFactory zich voluit op de ontwikkeling van zijn software kan focussen.
Veilige en betrouwbare ICT voor de zorg
De afgelopen jaren hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd in de zorg, met name bij middelgrote, regionale medische centra. Daardoor begrijpen we beter dan wie ook hoe de zorg werkt, en vooral, hoe belangrijk het is dat de artsen, het zorgpersoneel en de administratieve medewerkers op een performante, veilige en beschikbare ICT-omgeving kunnen rekenen.

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.