IMC

Rewrite the way we learn

imc is een full serviceprovider op het gebied van digitaal leren. Wij bieden naast onze diverse software oplossingen waaronder Learning Suite (de ideale kruising tussen LMS en LXP) en imc Express (user generated content creatiel), ook diensten op het gebied van content ontwikkeling en kant en klare content. Wij helpen onze klanten in de next steps in learning. Niet alleen als softwareprovider maar als een echte partner op het gebied van (on line) leren.


Bij imc maken we leren beter - door de manier waarop we leren te herdefiniëren. Experts in strategie, technologie en e-learning content werken hand in hand om holistische en op maat gemaakte e-learning oplossingen aan te bieden - wereldwijd.

imc  staat voor uitzonderlijke kwaliteit in zijn oplossingen en diensten. Wij leveren op maat gemaakte, digitale leerervaringen en leerecosystemen die net zo individueel zijn als hun lerenden. Dat maakt ons tot de meest succesvolle dienstverlener in het premiumsegment van digitale opleidingsoplossingen.
onze waarden.jpg 94.04 KB


Tegelijkertijd herdefinieert imc zichzelf voor de toekomst en geeft het resoluut vorm aan de transformatie voor een nieuw digitaal tijdperk. We ontwikkelen onze oplossingen gericht op de toekomst. Hierbij hanteren wij een duidelijke bedrijfsstrategie gericht op de lange termijn,  Stap voor stap implementeren we onze strategie.

onze waarden.jpg 94.04 KB

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.