Ictivity

User Based Computing

ICT is er voor de gebruiker, niet andersom. We noemen dit User Based Computing. IT moet processen efficiënter maken, medewerkers ondersteunen in hun taken en waarde toevoegen aan klanten. Bovendien moet IT de strategische ambities van een organisatie ondersteunen. Dit klinkt logisch, maar er zijn slechts heel weinig organisaties die dit weten te realiseren. Ictivity weet wat er nodig is om dit te bereiken. We nemen operationele werkzaamheden over, van managed services op een specifiek gebied tot outsourcing van de gehele ICT-omgeving. In alle gevallen hebben wij maar één doel voor ogen: jou helpen om de maximale waarde te halen uit ICT. Ictivity brengt de ‘ik’ terug in ICT. Kijk voor meer informatie op www.ictivity.nl

- Cloud Services
- IT adoptie en productiviteit
- IT Security
- Office 365
- IT Automation
- Mobility
- Unified Communications
- Managed Services
- Digitale Werkplek
- Detachering
- Connectivity
- IT trainingen

Onze belofte
IT moet processen efficiënter maken, medewerkers ondersteunen in hun taken en waarde toevoegen aan klanten. Bovendien moet IT de strategische ambities van een organisatie ondersteunen. Dit klinkt logisch, maar er zijn slechts heel weinig organisaties die dit weten te realiseren. Ictivity weet wat er nodig is om dit te bereiken. We nemen operationele werkzaamheden over, van managed services op een specifiek gebied tot outsourcing van de gehele ICT-omgeving. In alle gevallen hebben wij maar één doel voor ogen: jou helpen om de maximale waarde te halen uit ICT. Ictivity brengt de ‘ik’ terug in ICT.

User Based Computing
De rode draad binnen ons werk is onze visie op ICT. Wij geloven namelijk dat ICT er voor de gebruiker is. Niet andersom. Deze eenvoudige kijk op de wereld noemen wij User Based Computing. Deze visie vormt de basis onder een veilige, compacte infrastructuur in combinatie met gebruiksvriendelijke applicaties en probleemloze toegang tot data en systemen. Altijd. Overal.

Hier staan wij voor
Er zijn heel veel goede redenen om met Ictivity in zee te gaan. We kunnen er zo een aantal noemen. Maar drie redenen staan voor ons met stip bovenaan. We zijn verantwoordelijk. Transparant. En mensgericht. Op deze drie punten mag je ons altijd afrekenen. Het zijn namelijk zaken die in ieder project en bij iedere klant terugkomen. Deze drie punten, dat zijn wij. Hier staan wij voor.
© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.