Heutink ICT

Laat ze leren

Heutink ICT: Laat ze leren!

De kinderen van vandaag maken de wereld van morgen. Die kinderen verdienen dus het best mogelijke onderwijs. ICT speelt daar een belangrijke rol in. Maar dan moet je als school wel beschikken over de juiste middelen, weten wat je ermee kunt en er probleemloos mee kunnen werken. Bij Heutink ICT maken we ons samen sterk om scholen en besturen op al die punten te ondersteunen. Als een vertrouwd leverancier en dienstverlener.
 
Onder het motto ‘ICT laten werken voor het lerende kind’ zet Heutink ICT zich in om onderwijs met ICT zo doeltreffend mogelijk te maken. Het leveren en vakkundig onderhouden van hoogwaardige technologie is daarbij een voorwaarde, waaraan wij als marktleider met succes invulling geven. 
 
Onze grootste toegevoegde waarde schuilt echter in het effectief benutten van technologie en het organiseren van digitalisering in het onderwijs. Met dit doel biedt Heutink ICT onder meer MOO (Mijn Omgeving Online). Deze in eigen huis ontwikkelde totaaloplossing heeft inmiddels meer dan 500.000 gebruikers en omvat naast een persoonlijke digitale leer- en werkomgeving ook bijhorende diensten op het gebied van infrabeheer, devicebeheer en service & support. 
 
Voor scholen en besturen kan het team van onderwijsconsulenten veel toegevoegde waarde bieden. Met veel onderwijskundige kennis en (praktijk)ervaring staan deze deskundigen staan stichtingen en scholen bij over de volle breedte – van het ontwikkelen van visie en beleid met betrekking tot ICT tot en met het bevorderen van de deskundigheid van leerkrachten en leerlingen.
 
Voor meer informatie: www.heutink-ict.nl.

Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.