Felton

Infrastructure Outsourcing & Managed (Security) Services

Felton is als ICT-partner ruim 35 jaar actief in het ontwerpen, implementeren en beheren van veilige ICT infrastructuren voor klanten in diverse segmenten.

Door onze jarenlange ervaring en expertise verleggen wij continu grenzen verleggen op het gebied van cloud services, managed services, cybersecurity en outsourcing in combinatie met hoge klanttevrendeheidcijfers cijfers en flexibele maandtarieven. Voor onze klanten betekent dit nog meer ontzorging, grip, veiligheid én (financiële) ruimte, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun core business.

Onze dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap en persoonlijke betrokkenheid. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Zó dragen we bij aan het creëren van echte waarde. Felton is ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Felton is ruim 35 jaar actief in het ontwerpen, implementeren en beheren van veilige ICT infrastructuren. Wij verleggen continu grenzen op het gebied van customer experience, doorbelastingsmodellen, cloud services, managed services, cybersecurity en outsourcing.

Onze klanten:
Wij bedienen klanten in diverse segmenten die op zoek zijn naar een kennispartner die niet alleen de ICT-infrastructuur realiseert en/of beheert, maar ook als partner actief meedenkt en doet om de business beter te ondersteunen. Wij doen dit o.a. met dedicated klantenteams bestaande uit ervaren specialisten. Onze gehele dienstverlening is gebaseerd op een flexibel bedrag per maand afhankelijk van groei of krimp van uw organisatie of te managen resources; wel zo prettig in onzekere tijden. Werken bij en met Felton is bijzonder, niet alleen door onze technische know-how, maar ook omdat wij heel veel waarde hechten aan een prettige manier van zaken doen waardoor klanten en partners graag bij ons terugkomen.
 
Diensten
Onze diensten zijn erop gericht om de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw infrastructuur, apparatuur, gegevens (data) en business te maximaliseren. Ons diensten bestaan uit:
  • Support Services: 7x24 staan IT-specialisten voor u klaar.
  • Managed Services: ontzorging operationeel infrastructuur beheer.
  • Managed Security Services: Monitoring, analyse, en grijpen in bij een (potentiële) security dreiging.
  • Outsourcing: volledig beheer van werkplek, infrastructuur, cloud en security.
Wij stemmen ons dienstenaanbod af op uw specifieke klantbehoefte. 
 
Onze kerncompetenties
  • Private Cloud: naast veel kennis en expertise van diverse cloud platforms zoals Microsoft Azure, Google Cloud en Amazon Web Services, beschikt Felton ook over een Secure Private Cloud, welke is gehuisvest in onze eigen datacenters in Nederland;
  • Infrastructuur: wij ontwerpen, realiseren en beheren ICT-infrastructuren waaronder alle infrastructuur, cloud, server, connectiviteit en security componenten;
  • Modern Workplace: onze werkplek diensten zorgen voor een gebruikersvriendelijke, flexibele digitale werkplek met alle relevante applicaties beschikbaar. Een passende werkplek gebaseerd op Microsoft technologie volgens het anywhere, any device, any place and anytime principe;
  • Security: wij realiseren, beheren en monitoren de security componenten van onze klanten en beschikken over een integraal en uniek 3D Security Office. Wij zijn voor de gehele scope van onze dienstverlening ISO27001  & NEN7510 gecertificeerd.
 

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.