Thursday 16 May 14:00-15:30 CET iSourcing Hub LIVE – Deep Dives – topic: Security
For more info and free registration – watch or join the conversation online, or view the recording later

Fast Four

NetSuite is dé toekomst: speel in op relevante ontwikkelingen en groei!

In 2012 wordt Fast Four opgericht in de overtuiging dat dit systeem ondernemers écht vooruit kan helpen

Wij geloven dat bedrijven die een goed en volledig overzicht hebben van al hun bedrijfsactiviteiten veel efficiënter kunnen werken en dat ze daardoor beter en sneller in staat zijn om in te spelen op relevante ontwikkelingen, en dus om te groeien. Dáár willen wij bedrijven mee helpen. Dát is onze drive.

Jonge, startende ondernemers en de nieuwe generatie CFO’s gaan steeds vaker cloud-systemen gebruiken. Ze hebben behoefte aan een breed ERP-pakket, voor een optimaal overzicht. Een systeem dat ERP, CRM en e-commerce combineert. NetSuite vult die behoefte in.

Ieder bedrijf is anders en dat vraagt vaak om maatwerk. Een uitdagende klus waarvoor we graag onze hersenen laten kraken, en waarbij het zeker niet alleen om de IT draait. Het snappen van bedrijven en zien hoe bedrijfsprocessen moeten lopen is daarbij het startpunt. De IT-oplossing en gekozen inrichting volgt daaruit. Ons doel: pragmatische oplossingen bedenken die slimmer en efficienter zijn dan de huidige.

Als ERP consultants vinden wij het fantastisch om een bedrijf te transformeren en klaar te maken voor de toekomst. Nu gebruikt nog twee derde van alle MKB bedrijven een verouderde softwareversie. Wij kunnen de technologie van de toekomst heel snel en kundig implementeren. Vaak hebben wij voor een ERP implementatie zelfs maar drie maanden nodig. Fast Four doet het gewoon!


Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.