Eurofiber

Smart Healthcare is part of the Smart Society

Medische teams en zorgprofessionals in de gezondheidszorg moeten 24 uur per dag beschikken over alle mogelijke data. Downtime is geen optie. Als systemen eruit liggen, kan de zorg in gevaar komen. Glasvezelverbindingen zorgen dat (virtuele) toepassingen en data altijd snel beschikbaar zijn. Zelfs in real-time en zonder vertraging. 85% van alle ziekenhuizen en meer dan 50% van alle grote zorginstellingen en alle bekende datacenters in Nederland zijn aangesloten op de glasvezelinfrastructuur van Eurofiber. Iedere locatie heeft behoefte aan enorm veel applicaties ‒ van het elektronisch patiëntendossier tot video’s voor online overleg. 

Eurofiber is een snel groeiende leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen landelijk dekkend glasvezelnetwerk bieden we ziekenhuizen, zorginstellingen, laboratoria, diagnostiek, pharma en huisartsenposten een toekomstvaste en open infrastructuur. Ze hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben, zoals epd, cloud, domotica, telefonie, storage, hosting, wifi, etc.. Onze infrastructuur legt de basis voor een slimmere en efficiëntere inzet van middelen, door een permanente uitwisseling en ongelimiteerde beschikbaarheid van data. Zo maken we de weg vrij naar Smart Healthcare.

Eurofiber diensten voor de Zorg; Darkfibers, Ethernet, DWDM (met encryptie), Internet, Secure Cloud Connect en Co-locations.

Would you like to know more about this vendor?

© iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.