ElifTech

Committed to your needs with the future in mind


ElifTech heeft als missie om projecten op de juiste manier aan te pakken. Goed, op tijd en binnen budget. 

Dit doen wij door:

➤ Met onze klanten mee te veranderen
➤ Specialisten met passie in te zetten
➤ Technisch sterke oplossingen te bedenken en ….
➤ Daarbij goed te luisteren naar de klant. 
➤ De klant op de hoogte houden door heldere communicatie
➤ Hierbij gewone mensentaal te spreken
➤ De project voortgang goed te bewaken
➤ Zodat het op tijd en binnen budget af is.


ElifTech is een jong, ambitieus en vertrouwd globale technologie service bedrijf dat effectieve software technologie oplossingen ontwerpt, bouwt en implementeert voor uw organisatie.

ElifTech verzorgt alle aspecten van software productontwikkeling waarbij de laatste technologie en frameworks worden toegepast en kan snel aanpassen aan de wensen van de klant. Onze benadering ontwikkeling, ontwerp en ontwikkeling om snel op te lossen en om een ​​product te ontwikkelen in de op een innovatieve manier.

ElifTech maakt intelligente applicaties die mensen, systemen, apparaten en data verbinden.

ElifTech team van blijven ontwikkelende technofielen die business ideeën bestaan ​​in een waardevolle-tech producten.

De missie van ElifTech: U helpen bouwen aan de beste producten en voorzien van innovaties die een concurrentievoordeel geven.

ElifTech is gebouwd op passie voor technologie en echte betrokkenheid bij onze klanten. We hebben een simpele innovatie wanneer het gaat om leveren van service aan onze klanten. Breng de beste waarde en doe dit elke keer beter. 

Awards:

➤ Top 500 Leading B2B Service Provider in Poland and Ukraine, Clutch, 2018
➤ Top Software Development Company in Ukraine, GoodFirms,  2017
➤ Upwork Best Agency 2016 Lviv: Web, Mobile & Software Development

Contactgegevens ElifTech Nederland:
Peter Mulder
06-10001358

Wim Verveen
06-53707831

ElifTech helpt en organisaties om een ​​concurrentievoordeel te bereiken door middel van technologische oplossingen.

We beheren alle aspecten van de ontwikkeling van softwareproducten met behulp van de nieuwste technologieën en frameworks en we passen ons snel aan de eisen van onze klanten aan. Onze aanpak ontwikkeld om snel te lossen, prototypes te creëren en te testen en een product op een markt te brengen. We creëren intelligente applicaties die mensen, systemen en data met elkaar verbinden.

ElifTech is een team van continu ontwikkelende technofielen die zakelijke ideeën omzetten in waardevolle hightech oplossingen.

Webapplicaties
De specialisten van ElifTech ontwikkelen en implementeren missiekritieke web-apps voor uw bedrijf met behulp van gestructureerde kaders en de beste programmeerpraktijken en coderingsrichtlijnen en -standaarden. We evalueren voortdurend de nieuwste trends in de markt en verbeteren onze methoden om u de best mogelijke oplossingen te bieden. Onze experts hebben diepgaande expertise en een volledig scala aan technische vaardigheden om u te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen, testen en onderhouden van geavanceerde platformonafhankelijke webapplicaties.

IOT
Verbindingen veranderen bedrijven, organisaties en de ontwikkeling van producten. Voor de specialisten van ElifTech is IoT niet zomaar een expertise; het is onze passie en onze hobby. We helpen bedrijven en startups met het implementeren van IoT-strategieën en -technologieën; sensoren, apparaten en machines aansluiten; en het profiteren van de kansen van de digitale wereld. We breiden onze ervaring voortdurend uit en ontwikkelen onze vaardigheden en kennis op het gebied van industriële IoT, SmartHome-systemen en het automatiseren van mens-machine-interactie.

Mobiel
ElifTech denkt graag mee met uw ideeën en doorlopen we in gezamenlijk een cyclus van mobiele applicatieontwikkelingsprocessen tot en met het omzetten van deze ideeën in concrete toegevoegde waarde voor uw bedrijf. We hebben al ervaring opgedaan in het ontwikkelen van geavanceerde mobiele applicaties voor de Android- en iOS-platforms en we zijn ervan derhalve van overtuigd dat onze bijdrage uw mobiele project tot concrete op korte termijn tot kwalitatief hoge resultaten kunnen brengen. Van backend-integratie tot Android-, iOS- of hybride apps, onze volledige ontwikkeling van mobiele app-expertise omvat elk aspect van het maken van een succesvolle app.

Cloud
Zoekt u hulp bij het definiëren en inrichten van uw Cloud omgeving voor maximale toegang, efficiëntie en winstgevendheid? We bieden expertise om Cloud gebaseerde oplossingen te bouwen die u een concurrentievoordeel opleveren. De ingenieurs van ElifTech werken met u samen om oplossingen te ontwikkelen terwijl uw tijdlijn en budget onze prioriteit bepalen, door de meest efficiënte technologieën voor uw bedrijfsgroei te analyseren en te selecteren. We hebben uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van Cloud Services op basis van toonaangevende Cloud platforms, waaronder AWS ™ en Microsoft Azure.

Big Data
Tegenwoordig worden bedrijven uitgedaagd om een manier te vinden om gebruik te maken van de bergen beschikbare gegevens om hun procedures en de klantervaring te verbeteren, concurrentievoordelen te behalen en hun effectiviteit te maximaliseren. ElifTech kan u helpen uw moeilijkste gegevensuitdagingen op te lossen met de beste tools en de nieuwste expertise.

UI/UX
Gebruikersinterface en gebruikerservaring gaan over efficiënte, boeiende en doelgerichte ervaringen, dus klanten zullen bereid zijn om uw product voortdurend te gebruiken. Onze UI / UX-ontwerpers zorgen ervoor dat uw product logisch van de ene stap naar de andere stroomt, door de beste aanpak te selecteren voor het oplossen van een specifiek gebruikersprobleem, consistentie in visuele elementen te behouden en gedrag te definiëren en een ideale productlay-out te creëren.

Systemen met hoge belasting
In de wereld van intensieve gegevensstromen van vandaag kunnen snelle beslissingen cruciaal zijn. Grote projecten hebben een gedetailleerd ontwerp en architectuur nodig. De specialisten van ElifTech hebben een brede expertise in optimalisatie van hoge belastingen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met prestaties, efficiëntie, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en fouttolerantie, terwijl ze responsieve en snelle applicaties voor u bouwen.

© 2021 iSourcing Hub | Outsourcing Hub B.V.